Spring Beauty: Akár 50% Kedvezmény és Extra Előnyök a Hűségprogram által!

The rabbit of a lifetime! Az orgazmikus élvezet új állapotát kereső nők számára készült Lelo INA 3 három lenyűgöző új színben lett frissítve. A nagyvonalú formákkal, amelyek tökéletesen megcélozzák a G-pontot, és a rugalmas külső karral a külső stimulációhoz, a 10 vibrációs mód és a vízálló funkció egy kis luxust kölcsönöz a legnépszerűbb vibrátornak.

Előnyök:

– A továbbfejlesztett szilikon kialakítás 100%-kal nagyobb intenzitást és csendes rezgéseket biztosít a teljes elégedettség érdekében.

- Két független motor az abszolút stimulációhoz – az egyik az íves részen belül a G-pont masszázshoz, a másik pedig a teljesen rugalmas csikló stimulátorban, amely tökéletesen alkalmazkodik a felhasználó testéhez

- FDA által jóváhagyott sima szilikon, biztonságos a test számára; vízálló, 1 m mélységig; alkalmas a fürdőszobában vagy a zuhany alatti használatra

- 10 féle rezgés változó intenzitással az egyes motorokban, az erős folyamatos rezgésektől a váltakozó hullámokig és pulzációkig terjedő üzemmódok

További információ
Termék neveLelo Ina 3 Seafoam Intim stimuláló készülék
SKULELO8311H
GyártóLelo
Termékkód7350075028311
Tömeg500g
TestterületTest
Termék típusaWellness
Tartsa az INA 3-at fejjel lefelé, így a végét külső stimulációra használhatja előjátékként, felfedezve a különböző típusú rezgéseket és intenzitásokat. Fedezze fel, miben működik a legjobban az INA 3 - Helyezze be a masszírozót, vagy döntse meg a kart, hogy közvetlen nyomást gyakoroljon a G-pontra, miközben hagyja magát elnyelni a külső rezgésektől Élvezze a többféle lehetőséget – az INA 3 anális stimulációra is használható. A kétkaros kialakítás biztonságos alapként működik.

TANÁCSUNK:

Használat előtt és után mindig használjon antibakteriális tisztító sprayt, és a használatok között tárolja a készüléket tasakban.

Figyelmeztetések: Az eszköz kizárólag felnőttek általi használatra készült. A pacemakert használó, cukorbetegséggel, phlebitissel vagy trombózissal diagnosztizált terheseknek használat előtt orvoshoz kell fordulniuk, hogy megelőzzék a vérrögképződés kockázatát. Ne forraljuk. Ne hagyja a LELO készüléket a napon, és soha ne tegye ki hőforrásnak. Ne használja irritált bőrön. Gyermekek elől elzárva tartandó.

Lelo Ina 3 Seafoam Intim stimuláló készülék

SKU
LELO8311H
Lista ár 72320 Ft Különleges Ár 65090 Ft - 10%
Rating:
0%
Raktáron
Foglalja le a terméket: Lelo Ina 3 Seafoam Intim stimuláló készülék
Raktárinformáció:

The requested quantity is not available.

 
Szállítjuk Vasárnap, Április 2
Prémium Márkák Prémium Márkák több, mint 10.000 termék
Ellenőrzött termékek Garantáltan eredeti ellenőrzött termékek
Standard kiszállítás Kiszállitási dij 1 090 Ft
Ingyenes szállítás Ingyenes szállítás a 15.000Ft feletti rendelésekre

Vélemények

A termék értékelése

Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Csak regisztrált felhasználók adhatnak le véleményt. Kérem jelentkezzen be, vagy regisztráljon

Termékeink

BESTSELLEREK

Loading...