20% EXTRA KEDVEZMÉNY XPERT kóddal + ingyenes kiszállítás bankkártyás fizetés esetén

Adatvédelmi tájékoztató

Az ügyfelek adatvédelme az egyik alapvető kötelezettségvállalásunk a Seelster Beauty Distribution S.R.L. (a továbbiakban "XpertBeauty" vagy "mi").

Ez az adatvédelmi irányelv ügyfeleink, üzleti partnereink, más személyek személyes adataira vonatkozik, akik kapcsolatba lépnek velünk és meglátogatnak minket és képviselőinket, potenciális alkalmazottainkat, az xpertbeauty.hu weboldalunkon keresztül gyűjtött adatokra vonatkozó minden más, e-mailben vagy más módon gyűjtött személyes adatokra. Az adatvédelmi tájékoztató leírja:

 

  1. Azok a célok, amelyekre az Ön személyes adatait gyűjtjük és felhasználjuk;
  2. Az ilyen célú feldolgozás okai;
  3. Az általunk gyűjtött és feldolgozott személyes adatok kategóriái;
  4. Ezen adatok feldolgozásának időtartama;
  5. Az Ügyfelek jogai és azok gyakorlása;
  6. Kinek adhatjuk ki a személyes adatokat.

CÉLKITŰZÉSEK, A FELDOLGOZÁS OKAI ÉS A SZEMÉLYES ADATOK KATEGÓRIÁI

  Az XPERTBEAUTY céggel való egyénként folytatott interakciója kapcsán elmondhatjuk Önnek az adatfeldolgozási tevékenységeket, amelyek:

  1. Az Ön által kért áruk és szolgáltatások, beleértve az xpertbeauty.hu weboldalon keresztül ingyenesen nyújtott szolgáltatásokat.
  2. A megrendelt szolgáltatások megerősítése és a velük kapcsolatos további információk megadása.
  3. Ajánlattételi, szerződéskötési, számlázási műveletekre.
  4. A hatályos törvények kötelezettségeinek teljesítése.
  5. A HR osztályának tevékenységeihez, abban az esetben, ha érdekli, hogy tagja legyen csapatunknak.
  6. Tájékoztatás a promóciós ajánlatokról, hírek a társaságunk portfóliójában található szolgáltatásokról, vagy ingyenes szervezett szemináriumok meghívása.
  7. A csalások megelőzése és a weboldal, valamint az XPERTBEAUTY működésével kapcsolatos információk és terek biztonságának biztosítása, ideértve a videomegfigyelést is.
  8. Rendezvények és szakmai továbbképzések szervezéséhez.
  9. Beszállítóinkkal való kapcsolatokban.
  10. Jogi, adóügyi, számviteli, marketing tanácsadóinkkal kapcsolatban.

Ezért az Ön személyes adatait a következő esetekben használjuk fel:

Ha Ön az XPERTBEAUTY vevője vagy potenciális vásárlója:

1.1. Áruk, szolgáltatások, rendezvények, szakképzés, marketing, videomegfigyelés szolgáltatásainak biztosítása üzleteinkben és székhelyünk védelme érdekében.

A releváns személyes adatait felhasználjuk az általunk kért szolgáltatások előkészítésére és nyújtására. Például áruk és szolgáltatások nyújtása, a marketing szolgáltatásokhoz, bizalomprogramokhoz, bónuszokhoz vagy más egyéb szolgáltatásokhoz szükséges anyagok előkészítése, beszállítóknak történő adatszolgáltatás, hírlevelek biztosítása során támaszkodhatunk az Ön esetére vonatkozó személyes adatokra. Ebben az esetben a megállapodásunk végrehajtására támaszkodunk a feldolgozás alapjaként.

Az Ön adatait azon futárcégekkel kapcsolatban is felhasználjuk, amelyek a megrendelt árut az Ön lakásához szállítják. A nekik továbbított adatok szigorúan a nyújtott szolgáltatásra korlátozódnak.

Az Önnel fennálló kapcsolatunk keretében feldolgozott adatok kategóriái az Ön neve, e-mail címe, telefonszáma, faxszáma és egyéb személyes adatai, amelyeket közvetlenül megadhat nekünk.

1.2. Ügyfél kommunikáció

A kapcsolattartási adatokat arra használjuk, hogy kommunikáljunk Önnel a kéréseiről és minden egyéb releváns üzleti kérdésről. Ebben az esetben is szerződésünk teljesítésére támaszkodunk, mint a feldolgozás alapja.

1.3 Az adatkezelés, mint törvény által előírt kötelezettség

Néhány adatot átvehetünk áruk és szolgáltatások nyújtása kapcsán, jogi vagy a törvény által ránk szóló kötelezettségek alapján, például számlák, hatósági nyilatkozatok, biztonsági őrök stb. Ebben az esetben a feldolgozás oka a jogi kötelezettség.

1.4 Kereskedelmi kommunikáció küldése

Az Ön elérhetőségi adatait felhasználhatjuk arra is, hogy elektronikus vagy levél formában biztosítsuk Önnek ajánlatokat, információkat, híreket termékeinkről és szolgáltatásainkról, de csak akkor, ha Ön feliratkozott, és ezért kifejezetten hozzájárult az ilyen feldolgozáshoz. Bármikor visszavonhatja beleegyezését, kifejezve azon lehetőségét, hogy a jövőben nem kapja meg ezeket az információkat. Ehhez kattintson a "Leiratkozás" gombra, amikor megkapja az e-mailt, vagy írjon a shop@xpertbeauty.hu címre.

Továbbá, ha bizalomkártyát szeretne, kiválaszthatja, hogyan fogadja ezeket az információkat SMS-ben vagy e-mailben.

Az Önnel fennálló kapcsolatunk keretében feldolgozott adatok kategóriái: név, e-mail cím, telefonszám, fax és egyéb személyes adatok, amelyeket Ön közvetlenül megadhat nekünk.

Ha Ön az XPERTBEAUTY ügyfél vagy potenciális ügyfél képviselője vagy kapcsolattartója

2.1. Áruk és szolgáltatások nyújtása az XPERTBEAUTY portfólióból.

A vonatkozó személyes adatait felhasználjuk a tőlünk kért áruk és szolgáltatások előkészítéséhez és biztosításához. Például felhasználhatunk személyes adatokat számlák készítéséhez, áruk futárszolgálattal történő elküldéséhez, rendezvények vagy képzési programok szervezéséhez, és támaszkodhatunk az Ön személyes adataira ezen szolgáltatások előkészítése során. Ebben az esetben a szolgáltatásaink nyújtásának jogos érdekére támaszkodunk tevékenységi körünktől függően, valamint ügyfeleinkkel és beszállítóinkkal fennálló kapcsolat kezelésében.

Az Önnel fennálló kapcsolatunk keretében feldolgozott adatok kategóriái az Ön neve, e-mail címe, telefonszáma, faxszáma és egyéb személyes adatai, amelyeket közvetlenül megadhat nekünk.

2.2. Ügyfél kommunikáció

Az elérhetőségeket arra használjuk, hogy kommunikáljunk Önnel a kéréseiről és minden egyéb releváns üzleti kérdésről. Ebben az esetben is arra a jogos érdekre támaszkodunk, hogy termékeinket és szolgáltatásainkat tevékenységi körünknek megfelelően biztosítsuk.

Ha rendezvényeken vagy szakmai képzési programokban vesz részt

Személyes adatait az oklevelek feldolgozásához, marketingjéhez, szakmai akták elkészítéséhez használjuk. Feldolgozásunkat az Ön ezen eseményeken vagy képzési programokban való részvételére vonatkozó megállapodás megkötésére és végrehajtására alapozzuk.

Az Önnel fennálló kapcsolatunk keretében feldolgozott adatok kategóriái az Ön neve, e-mail címe, telefonszáma, faxszáma és egyéb személyes adatai, amelyeket közvetlenül megadhat nekünk.

Ha Ön állásra / Gyakornoki állásra jelentkezik:

A kapott önéletrajzokban szereplő személyes adatokat arra használjuk fel, hogy felmérjük a jelentkezők képzettségét az XPERTBEAUTY-n belüli pozícióra, beleértve a szakmai programunkat is. Feldolgozásunkat a megállapodás megkötésére és végrehajtására alapozzuk.

Az Önnel fennálló kapcsolatunk keretében feldolgozott adatok kategóriái az Ön neve, e-mail címe, telefonszáma, faxszáma és egyéb személyes adatai, amelyeket közvetlenül megadhat nekünk.

Ha látogatója vagy az üzleteinknek, irodáinknak és raktárunknak:

Személyes adatait a helyiségeink, az ingatlanunk és a személyzet biztonságának biztosítására használjuk. Ebben az esetben az adataink feldolgozása az XPERTBEAUTY jogos érdekén, nevezetesen ezen terek, eszközök és személyzet védelmén alapul.

Az Önnel fennálló kapcsolatunk keretében feldolgozott adatok kategóriái az Ön neve, e-mail címe, telefonszáma, faxszáma és egyéb személyes adatai, amelyeket közvetlenül megadhat nekünk.

Ha Ön weboldalunk felhasználója:

Amikor meglátogat egy weboldalt, a használt eszköztől függetlenül bizonyos információkat közöl magáról, például az IP-címét, a látogatás idejét, ahová belépett a webhelyeinkre, a meglátogatott oldalakat, valamint más szolgáltatókat, az xpertbeauty .hu rögzíti ezeket az információkat egy meghatározott ideig. Az Xpertbeauty.hu külső forgalomelemző szolgáltatásokat használ, például a Google Analytics szolgáltatást.

Az adatokat kizárólag az xpertbeauty.hu használja webhelyünk és szolgáltatásaink javítása érdekében, valamint webhelyünk biztonságának biztosítása érdekében, az alábbi táblázat részleteinek megfelelően.

Az XPERTBEAUTY által használt cookie-k egy része kötelező és "feltétlenül szükségesnek" tekinthető, amelyek olyan funkciókat tesznek lehetővé, amelyek nélkül a weboldal használata nem lehetséges. Ezeket a sütiket kizárólag akkor kezeljük és használjuk, amikor interakcióba lépünk ezzel a weboldallal, ezért az elsődleges sütik kategóriájába tartoznak. Ha nem fogadja el ezeket a sütiket, a webhely nem fog megfelelően működni - részben vagy egészben.

Harmadik felek által használt sütik esetében az XPERTBEAUTY bizonyos oldalai harmadik féltől származó sütiket is használhatnak, amelyeket egy ideig és az alábbi táblázatban meghatározott céllal tárolnak:

Domain Cookie-k elnevezése Cookie-k tipúsa Célja Időtartam (nap)
.xpertbeauty.ro XpertBeauty.ro Belső Webhely működése 1825s
.doubleclick.net Dupla kattintás Külső Forgalomelemzés + Remarketing 390
google.com
.google.com
Google Analytics Külső Forgalomelemzés 1
.aws.amazon.com/ Amazon Web Services Külső Forgalomfigyelés 7
.tawk.to / Tawk ide: Külső Chat működése 365
.youtube.com YouTube Külső Videomegjelenítés 7150
.facebook.com Facebook Külső Remarketing + közösségi bejelentkezés 730
.productlead.me ProductLead Külső Termékvezető eszköz működése 730
.getsitecontrol.com Szerezze be a webhelyvezérlést Külső Előugró ablakok megjelenítése 610
.hotjar.com Hotjar Külső Forgalomelemzés 6800
.trusted.ro Trusted.ro Külső Badge megjelenése 730

Azok a felhasználók, akik nem akarnak harmadik féltől származó sütiket használni, törölhetik vagy blokkolhatják a kívánt böngészőbeállításokat:

1.A böngésző beállításaiból

Internet Explorer -http://windows.microsoft.com/ro-ro/internet-explorer/delete-manage-cookies

Mozilla Firefox -http://support.mozilla.org/ro/kb/cookie-urile

Google Chrome -http://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=ro&answer=95647

Safari -https://support.apple.com/kb/PH19214?viewlocale=ro_RO&locale=en_Us

vagy

2. Böngésző beépülő modulok, amelyek blokkolják a harmadik féltől származó sütiket például  UBlockGhosteryadBlock, Privacy Badger

A fenti összes emberkategória esetében az Ön adatait strukturális változások vagy hasonló tranzakciók keretében is feldolgozhatjuk, bármely XPERTBEAUTY entitást érintve. Ebben az esetben a feldolgozás oka lehet a jogi kötelezettség (ha az XPERTBEAUTY-nak jogi kötelezettsége van bizonyos személyes adatok nyilvánosságra hozása a hatóságok számára), az XPERTBEAUTY által egy ilyen ügy keretében kötött szerződés teljesítése (ha Ön szerződő fél) vagy az XPERTBEAUTY jogos érdeke az ügy leghatékonyabb lebonyolításában (minden más esetben).

KINEK ÉS MIÉRT továbbítjuk a személyes adatokat

A személyes adatok bizalmas kezelése az egyik legfontosabb kérdés számunkra. Ezeket az adatokat csak akkor továbbítjuk harmadik feleknek, ha szükséges, és csak azokat az adatokat, amelyek a jogi vagy szerződéses követelmények teljesítéséhez szükségesek.

Az XPERTBEAUTY személyes adatokat küldhet futároknak, szállítóknak, más ügyfeleknek, hatóságoknak, ügyvédeknek, könyvelőknek, bármilyen technikai támogatásnak. Adatait nemzetközi szinten is továbbíthatjuk, de biztonságos módon, hogy védve legyenek bármilyen csalással vagy illetéktelen felhasználással szemben.

A weboldal által harmadik személyeknek továbbított személyes adatok célja a következő:

Adatkategória

Címzett

Célja

A szerződés adatai (név, szállítási cím, megrendelési adatok, telefonszám)

Futárcég

Megrendelések kézbesítése

A szerződés adatai (név, számlázási cím, rendelési adatok, e-mail, telefonszám)

számviteli szolgáltatás

Adókötelezettségek

A szerződés adatai (név, megrendelés száma, megrendelés részletei)

Fizetési feldolgozó

Megrendelések kifizetése 

A szerződés adatai (név, megrendelés száma, megrendelés részletei)

technikai támogatás

A webhely biztonsága

Ez az online üzlet elküldi vásárlóinak bizonyos személyes adatait (megrendelés azonosítója, keresztneve, e-mail címe, megye) a Power of Feedback.TRUSTED.ro webhelyre annak érdekében, hogy megszerezze (az áruháztól függetlenül) és közzétegye a vásárlók véleményét az áruház szolgáltatásait illetően. A személyes adatokat a Meghatalmazott legfeljebb 67 napig őrzi meg. (A TRUSTED.ro fenntartja a jogot a maximális időtartam megváltoztatására, hogy megfeleljen ügyfelei igényeinek). Minden közzétett vélemény névtelen.

Ezek a vállalatok kötelesek ezeket az adatokat biztonságosan és kizárólag az Xpertbeauty.hu által meghatározott célokra használni. Csak azokhoz a személyes adatokhoz férnek hozzá, amelyek feltétlenül szükségesek az Xpertbeauty.hu által létrehozott szolgáltatás nyújtásához, és nem használhatják a személyes adatokat saját céljaikra.

Hogyan védjük meg ezeket az adatokat

A személyes adatokat biztonságosan kezeljük. Az XPERTBEAUTY megfelelő technikai és szervezési intézkedéseket hozott az adatbiztonság, az illetéktelen feldolgozás vagy módosítás, az elvesztés vagy megsemmisülés, valamint az átadott, tárolt vagy feldolgozott személyes adatok jogosulatlan közzététele és hozzáférése ellen. Az XPERTBEAUTY biztosítja a személyes adatok integritását, elérhetőségét, titkosságát és hitelességét.

Az XPERTBEAUTY fejlett biztonsági módszereket és technológiákat, valamint az alkalmazottakra alkalmazott irányelveket és munkafolyamatokat alkalmaz a személyes adatok feldolgozásának védelme érdekében, a hatályos jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően.

Az XPERTBEAUTY minden ésszerű és üzleti szempontból indokolt erőfeszítést megtesz a birtokunkban lévő személyes adatok védelme, az új technológiák felülvizsgálata és szükség esetén biztonsági rendszerek frissítése érdekében.

Megfelelő technikai és szervezési intézkedéseket is végrehajtottunk annak biztosítására, hogy csak a meghatározott célokhoz szükséges személyes adatokat dolgozzuk fel. A beleértett adatvédelem elvét az új termékek vagy szolgáltatások fejlesztése során is követni fogják.

Annak ellenére, hogy törekszünk az összegyűjtött információk biztonságos, a nyilvánosság számára nem elérhető működési környezetben történő tárolására, nem tudjuk garantálni ezen információk teljes biztonságát a rendszerünkben történő továbbítás vagy tárolás során. Biztonsági megsértés esetén, amely veszélyezteti az Ön magánéletét vagy személyes adatait, vállaljuk, hogy tájékoztatjuk Önt ezekről a dolgokról, akár ezen a weboldalon keresztül, akár más rendelkezésünkre álló módszerekkel (e-mailek, telefonhívás).

Milyen jogai vannak

Hozzáférés, Információk, Kijavítás és Ellenvetés

Ön kapcsolatba léphet velünk, és mi tájékoztatjuk Önt az Önnel kapcsolatban összegyűjtött és feldolgozott személyes adatokról, valamint az adatok felhasználásának céljairól.

Önnek joga van kijavítani az Önnel kapcsolatban tárolt helytelen, hiányos, hibás vagy felesleges személyes adatokat.

Ön megtámadhatja a személyes adatok bizonyos felhasználásait, beleértve a közvetlen marketinget is, ha ezeket az adatokat nem a szolgáltatásaink teljesítéséhez vagy egy jogi kötelezettség teljesítéséhez szükséges célokból kezeljük. Előzetes hozzájárulás után megtámadhatja a személyes adatok további feldolgozását is. Ha kifogásolja személyes adatainak további feldolgozását, ez kevesebb lehetőséghez vezethet szolgáltatásaink használatához.

Törlés és a feldolgozás korlátozásának joga. Kérheti azt is, hogy töröljük személyes adatait a rendszereinkből. Eleget teszünk ennek a kérésnek, ha nincs jogos okunk arra, hogy ne töröljük az adatokat. Az adatok törlése után előfordulhat, hogy nem tudjuk azonnal törölni az összes maradék példányt az összes rendszerünkből. Ezeket a példányokat a lehető leghamarabb eltávolítjuk.

Felkérhet minket bizonyos személyes adatok feldolgozásának korlátozására, de ez kevesebb lehetőséget jelenthet a nyújtott szolgáltatások igénybevételére.

  Az adatok hordozhatóságához való jog

Önnek joga van személyes adatokat kapni, amelyeket strukturált és általánosan használt formátumban vannak.

Összefoglalóként,a jogai a következők:

  • A hozzáférési jog magában foglalja annak lehetőségét, hogy megerősítést szerezzen az XPERTBEAUTY-tól, hogy személyes adatait az XPERTBEAUTY kezeli-e vagy sem, és szükség esetén joga van hozzáférést kérni ezekhez az adatokhoz, valamint további információkat, például: a feldolgozás célja , azon címzettek kategóriái, akiknek a személyes adatokat közlik, és a tárolásra előírt időszak. Olyan helyzetekben, amikor előfordulhat, hogy élnie kell a hozzáférési joggal, kérjük, lépjen kapcsolatba az XPERTBEAUTY céggel, és kérünk megerősítést e-mailben a shop@xpertbeauty.hu címen. Kérjük, vegye figyelembe azokat a konkrét helyzeteket, amelyek mentesek a hozzáférési jog alól, például olyan információkat, amelyek más személyeket azonosítanak, vagy amelyekre titoktartási kötelezettségek vonatkoznak.
  • A helyesbítéshez való jog lehetővé teszi az XPERTBEAUTY birtokában lévő minden pontatlan személyes adat helyesbítésének kérését, valamint az adatok hiánytalanságának biztosítását.
  • A törlés joga lehetővé teszi, hogy a törvény által kifejezetten szabályozott helyzetekben kérje személyes adatainak törlését. Azok a helyzetek, amikor a törvény rendelkezik a személyes adatok törlésének lehetőségéről, olyan helyzetek, amikor a feldolgozás jogellenes, vagy amikor a feldolgozás az Ön beleegyezésén alapul, és Ön visszavonta ezt a megállapodást.
  • A feldolgozás korlátozásának joga lehetővé teszi, hogy az XPERTBEAUTY-tól korlátozásokat szerezzen adatainak feldolgozására. Ezt a jogot csak meghatározott esetekben lehet gyakorolni, például amikor megkérdőjelezi az adatok pontosságát. Az adatok helyesbítéséhez szükséges időszakban kérheti, hogy korlátozzuk a személyes adatainak feldolgozását.
  • Az adatátvitelhez való jog magában foglalja az Ön jogát arra, hogy strukturált, általánosan használt formátumban fogadjon személyes adatokat és továbbítsa ezeket az adatokat egy másik adatkezelőnek. Ez a jog csak azokra a személyes adatokra vonatkozik, amelyeket Ön rendelkezésünkre bocsátott, és amelyek feldolgozása automatikus módon történik az Ön beleegyezése alapján vagy az XPERTBEAUTY-val kötött szerződés teljesítése érdekében.
  • A személyes adatok XPERTBEAUTY általi feldolgozása ellen - az Ön helyzetével kapcsolatos okokból való kifogás joga csak olyan helyzetekben érvényes, amikor a jogalap beleegyezés (például az Ön e-mail címének használata marketing üzenetekhez)
  • Panasz benyújtásának jogaaz XPERTBEAUTY adatainak feldolgozásának joga az illetékes adatvédelmi hatóságnál
  • A különféle adatkezelési műveletekhez való hozzájárulásának visszavonásának jogaamennyiben a hozzájárulás a feldolgozás jogalapja. Azokban az esetekben, amikor visszavonja az adatainak feldolgozásához adott hozzájárulását, a feldolgozás a visszavonás pillanatától megszűnik, anélkül, hogy az a visszavonása előtt történt feldolgozásra hatással lenne.

 

Videó megfigyelő

Az XPERTBEAUTY egy videomegfigyelő rendszert vezetett be kereskedelmi helyiségekben vagy raktárakban, hogy biztosítsa eszközei, ügyfelei, személyzete és minden más, akik belépnek ezekre a területekre. Az örökség védelme törvényi kötelezettség, valamint ügyfeleink kötelessége, ami a legfontosabb gondunk, és a videomegfigyelő rendszer lehetővé teszi számunkra, hogy valós idejű védelmet nyújtsunk. A videokamera által lefedett területeket külön jelzők jelzik

 

A FELDOLGOZÁS IDŐTARTAMA

Személyes adatait mind a köztünk kötött szerződés során, mind azt követően meg kívánjuk őrizni, belső irányelveinknek és jogi kötelezettségeinknek megfelelően.

Ha az adatokat nem megállapodás alapján gyűjtik, akkor ezeket az adatokat mindaddig megőrzik, amíg a tervezett adatok összegyűjtése céljából és a vonatkozó jogszabályi előírásoknak megfelelően szükséges.


HOGYAN ÉLHETŐEK EZEK A JOGOK

Ezeket a jogokat az alábbi űrlap fizikai formátumban vagy e-mailben történő kitöltésével és benyújtásával lehet gyakorolni az alábbi címekre.

Kérhetünk további információkat, amelyek szükségesek a személyazonosságának megerősítéséhez.

Elutasíthatjuk azokat a kéréseket, amelyek indokolatlanul ismétlődnek, túlzóak vagy nyilvánvalóan megalapozatlanok. Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy csak éves információigénylésre válaszoljunk. Nagyobb igény esetén lehetőség van ezen információk megadásának ellenértékének kifizetésére.

Ha úgy gondolja, hogy személyes adatkezelési tevékenységeink nem felelnek meg az alkalmazandó adatvédelmi jogszabályoknak, panaszt nyújthat be a:

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság  
• Gheorghe Magheru Körút 28-30, 1 kerület, irányítószám 010336, Bukarest, Románia  
• www.dataprotection.ro

HOGYAN LÉP KAPCSOLATBA VELÜNK

Ha bármilyen kérdése van az adatvédelemmel kapcsolatban, bármikor kapcsolatba léphet velünk:

Seelster Beauty Distribution SRL