Akár 50% kedvezmény és ingyenes szállítás kártyás fizetés esetén!

Szállítás

A rendeléssel kapcsolatos információkért forduljon hozzánk a +36 1 933 3225 telefonszámon vagy shop@xpertbeauty.hu email címen.

Szállítási díj

A kevesebb, mint 15 000 Ft-os rendelések esetén, a szállítási díj 1 090 Ft Magyarország területén. A szállítás ingyenes azokra a rendelésekre, melyeknek ősszértéke meghaladja a 15 000 Ft-ot. Bankkártyával történő előrefizetés esetén, ingyenes szállítást élvezhet, ha a rendelését a hűségprogram keretén belül létrehozott fiókjából adja le.

A kevesebb, mint 7.000 Ft-os rendeléseknél a feldolgozási díj 300 Ft.

A szállítás a rendelés regisztrációjától számított körülbelül 2-5 munkanapon belül történik.* A rendelést az ügyfél által megadott címre szállítjuk ki. A rendelés leadása után a fiókban tájékoztatást kap arról, hogy melyik futárszolgálat gondoskodik a csomag kiszállításáról.

*A promóciós kampányok és a törvényes szabadnapok alatt akár 30 napos késedelem is előfordulhat a megrendelések kézbesítésében, a nagy mennyiségü rendelések vagy a nemzeti futárcégeken keresztüli szállítások tömörülése miatt.

Ha a rendelés kiszállítása nem sikerül, akkor a helyi futárnál marad 7 napig, ezalatt megprobálják újra a kézbesítést, ezután visszatér a feladóhoz.

A rendelést nemzetközileg szállítjuk ki.

Ha a megrendelt termékek nincsenek készleten és nincs lehetőségünk azoknak a kiszállítására, akkor erről e-mailben értesítjük Önt és visszatérítjük a hiányzó termékek ellenértékét, az online fizetett rendelések esetén.

A Vevőnek jogában áll 14 naptári napon belül elállni a Szerződéstől, illetve egy termék visszaszolgáltatásától, semmi ok nélkül. A szállítási költségeken kívül, nincsen egyébb költség. Így az 34/2014.számú OUG szerint az áru visszaküldési ideje 14 napon belül lejár attól a pillanattól kezdve, amikor az ügyfél átvette az árut.

A visszaküldés regisztrálásához kérjük, lépjen velünk kapcsolatba a shop@xpertbeauty.hu vagy a +36 1 933 3225 telefonszámon. A kérelem feldolgozása után kap egy visszaigazoló e-mailt, amely tartalmazza a visszaküldési információkat és a csomag átvételére vonatkozó kérést is a futárcéghez.

Az Xpertbeauty.hu megfelel a távollevők közötti szerződésekben a fogyasztók jogairól szóló 34/2014 számú Sürgősségi Rendeletnek, amely a vásárlónak jogot ad az összes megvásárolt termék átvételétől számított 14 napon belüli termékek visszaküldésére, büntetés nélkül és semmi ok nélkül. E szabály rendelkezései szerint a termékeket csak akkor lehet visszaküldeni, ha ugyanabban az állapotban vannak, amelyben azok kiszállításra kerültek, a csomagolást is beleértve. A kifizetett összeget maximum 14 napon belül visszatéritjük, kivéve a promóciós kampányokat és a törvényes szabadnapokat amikor a késés legfeljebb 30 nap lehet. A visszatérített összeget egy megadott nemzetközi bankszámlaszámra térítjük vissza.

Nem fogadunk vissza olyan termékeket, amelyek használati vagy kopási formákat mutatnak, kicsomagolva vagy lezáratlan csomagolással, fizikai változásokkal, ütésekkel, illetve karcolásokkal stb.

Felhívjuk figyelmét arra, hogy a visszaküldést nem fogadjuk el, ha a termékeket kiprobálják/tesztelik. Egyes termékek nincsenek lezárva, azokat a gyártótól érkező módon szállítjuk, így az ellenőrzési eljárás során észlelik, ha kicsomagolták és tesztelték őket és ebben az esetben a visszaküldést nem fogadjuk el. Az online forgalmazott termékek NEM MINTATERMÉKEK, ezért kérjük, ne feledje el, hogy pontosan a megfelelő árnyalatot/terméket válassza ki.

A termékfotók tájékoztató jellegűek és létezhetnek kisebb eltérések a kiszállított termékekkel szemben.

Ingyenes belső egyeztetés

Ha gondja akad egy megrendeléssel vagy egy bizonyos termékkel kapcsolatban és úgy gondolja, hogy e-mailben vagy az Ügyfélszolgálattal nem lehet megbeszélni, akkor vegyék fel a kapcsolatot kollégánkkal: Ónodi Beatrix (Customer Care), beatrix.onodi@xpertbeauty.hu e-mail címen vagy a +40731750330 telefonszámon.