Minimum 23 000 Ft értékű vásárlás esetén megkapsz egy Moroccanoil Hajkezelés!
XpertBeauty Hűségprogram

Hűségprogram

Gyűjtsön pontokat és legyen trendsetter! Az összegyüjtött pontok segítségével jelentős kedvezményeket és ajándékokat kaphat az Xpert Beauty részéről

Jelentkezzen be vagy hozzon létre egy új fiókot

Mit jelentenek a hűségpontok?

A hűségpontok azok az értékpontok, amelyeket a webhelyünkön leadott rendelések által gyűjthet. A pontok és a rendelések értéke áfá-t tartalmaz.
A hűségpontok lehetőséget nyújtanak arra, hogy elérhesse azon hűséges ügyfelek szintjét, akik különböző százalékú kedvezményeket élveznek.
A hűségpontok összegyűjtésével extra kedvezményekben részesül, amelyek a weboldalon lévő promóciókkal összevonhatóak és a megrendelés véglegesítésekor, a kosárban kerülnek alkalmazásra, a L’Oreal Professionnel, Kerastase, Wella Professionals si Olaplex márkák kivételével.

Hogyan gyűjthetek hűségpontokat?

Új fiók létrehozása +10
Termék vélemények +10
Vásárlás a weboldalon +1/100FT

Hűségszintek

Gyűjtsön minél több pontot, annak érdekében, hogy meghaladhassa a szinteket és élvezhesse a felajánlott kedvezményeket és ajándékokat.

Hűségszintek

Gyűjtsön minél több pontot,
hogy meghaladhassa a szinteket és élvezhesse a felajánlott kedvezményeket és ajándékokat.


shopaholic
10+

szenvedélyes
800+

függő
2000+

Előnyök

extra kedvezmények 5%
extra kedvezmények
10%
extra kedvezmények
15%
extra kedvezmények
ingyenes szállítás kártyás fizetés esetén, a hűségprogram által
tanácsadás
ingyenes szállítás kártyás fizetés esetén, a hűségprogram által
ingyenes szállítás kártyás fizetés esetén, a hűségprogram által
tanácsadás
tanácsadás
tanácsadás
mintatermékek
mintatermékek

Gyakori kérdések

A hűségpontok azok az értékpontok, amelyeket a weboldalunkon leadott rendelések által gyűjthet.

A pontok és rendelések értéke ÁFÁ-t tartalmaz.

A hűségpontok megszerzésének programában azon vásárlóink vehetnek részt, akik rendelkeznek egy létrehozott fiókkal weboldalunkon vagy a fizikai üzletünkben, illetve egy érvényes e-mail címmel.

Minden elköltött 100 Ft után 1 hűségpont halmozódik fel

Az összegyűjtött hűségpontokat kedvezményekké váltjuk (L’Oreal Professionnel, Kerastase, Wella Professionals si Olaplex márkákra nem vonatkozó ez a kedvezmény), attól függően, hogy melyik csoporthoz tartozik.

A fiókjában bármikor megtekintheti az elérhető hűségpontok számát. A hűségszint automatikusan frissül. Ha a pontok érvényessége lejár, azok automatikusan frissülnek.

A megrendeléshez kapcsolódó hűségpontok a megszerzésük pillanatától számított 12 hónapig érvényesek.

A hűségpontok lehetőséget nyújtanak arra, hogy elérhesse azon hűséges ügyfelek szintjét, akik különböző százalékú kedvezményeket élveznek, a L’Oreal Professionnel, Kerastase, Wella Professionals si Olaplex márkák kivételével.

A pontokat, a számla/bevásárlókosár végértéke, pontosabban az utalványok vagy egyéb kedvezmények igénybevétele után megmaradt összeg által kapja meg. Hűségpontokat kizárólag természetes személyek kaphatnak. Az ügyfél számos pontot kap, amelyek a pontok lejárási dátumától függően változhatnak (12 hónapig érvényesek). Ha egy ügyfél már nem rendelkezik azzal a pontszámmal, amely ahhoz a bizonyos hűségszinthez szükséges, amelyhez eredetileg tartozott, akkor a rendszer automatikusan egy alacsonyabb szintre helyezi Önt. Egy megrendelés visszaküldése vagy elutasítása esetén, az adott megrendeléshez kapcsolódó hűségpontok automatikusan levonásra kerülnek a fiókjában. Hűségpontokat kínálunk a weboldalunkon leírt termékértékelésekért is.

Egy ügyfél naponta legfeljebb 5 termékvéleményt írhat le. Egy értékelés 10 hűségpontot jelent.

A hűségpontok és rendelések értéke ÁFÁ-t tartalmaznak. Az összegyűjtött pontokat nem lehet pénzre változtatni és ezek nem továbbíthatóak. Visszaküldés esetén, a visszaküldött termék által elért hűségpontokat a rendszer automatikusan eltörli.

SEELSTER BEAUTY DISTRIBUTION fel van mentve minden olyan felelősség alól, amely a hűségprogram bármilyen meghibásodásának közvetlen vagy közvetett következményét jelenti. SEELSTER BEAUTY DISTRIBUTION azonban mindent megtesz annak érdekében, hogy meghibásodás esetén megőrizhesse az Ügyfél fiók adatait annak érdekében, hogy azok kihasználhassák az addig összegyűjtött hűségpontokat. A SEELSTER BEAUTY DISTRUBUTION és a hűségprogram résztvevői közötti esetleges vitákat békés úton rendezik, vagy ha ez nem lehetséges, akkor a vitarendezést a SEELSTER BEAUTY DISTRIBUTION székhelyén lévő illetékes bíróságai hajtják végre.

A Programban való résztvétellel az Ügyfelek megerősítik azt, hogy tudomásul vették és vállalják a jelen rendelet és a www.xpertbeauty.hu webáruház összes rendelkezésének és feltételeinek betartását.

SEELSTER BEAUTY DISTRIBUTION fenntartja a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül megváltoztassa a bónuszpontok ajánlatait és felhasználásának szabályait, módját.