Megkezdődik a LOVE DAYS! Akár 50% KEDVEZMÉNY
XpertBeauty Hűségprogram

Hűségprogram

Gyűjtsön pontokat és legyen trendsetter! Az összegyüjtött pontok segítségével jelentős kedvezményeket és ajándékokat kaphat az Xpert Beauty részéről

Jelentkezz be vagy Új Fiók létrehozzása

Mik a hűségpontok?

A hűségpontok azok az értékpontok,amelyeket a webhelyünkön leadott rendelésekre gyűjtöttek. A pontok és a rendelések értéke ÁFÁ-t tartalmaz.
A hűségpontok lehetőséget nyújtanak arra, hogy bekerülhessen a hűséges ügyfelek bizonyos szintjébe, akik különböző kedvezményes százalékokat élveznek.
Pontok összegyűjtésével nagy értékű termékek vásárlása esetén kedvezményeket vagy nagy értékű ajándékokat kaphat, attól függően, hogy mekkora kedvezményt ért el.

Hogyan gyűjthetek hűségpontokat?

Új fiók létrehozzása +10
termék vélemények +10
vásárlás a weboldalon +1/100FT

Hűségszintek

Gyűjtsön minnél több pontokat,hogy haladjon a szinteken, és kihasználja a felajánlott kedvezményeket és ajándékokat.

Hűségszintek

Gyűjtsön minnél több pontokat
hogy haladjon a szinteken, és kihasználja a felajánlott kedvezményeket és ajándékokat.


shopaholic
10+

szenvedélyes
800+

függő
2000+

Előnyök

kedvezmények 5%
kedvezmények
10%
kedvezmények
15%
kedvezmények
tanácsadás
tanácsadás
tanácsadás
tanácsadás
eseményhez való hozzáférés
eseményhez
való hozzáférés
eseményhez
való hozzáférés
minták
minták

Gyakori kérdések

A hűségpontok azok az értékpontok,amelyeket a webhelyünkön leadott rendelésekre gyűjtöttek.

A pontok és rendelések értéke ÁFÁ-t tartalmaz.

Azok az ügyfelek részt vehetnek ebben a hűségpont-programban, akik rendelkeznek fiókkal a webhelyünkön és érvényes e-mail címmel.

Minden 100 Ft, amelyet az üzletünkben elköltött,1 hűségpontot gyűjt.

Példa: Pontok összegyűjtésével kedvezményeket vagy nagy értékű ajándékokat kaphat,nagy értékű termékek vásárlása esetén,attól fügően,hogy mekkora kedvezményt ért el.

A fiókjában bármikor megtekintheti az elérhető hűségpontok számát. A keretezés egy bizonyos szinten és a felső/alsó szintre való áttérés automatikusan megtörténik,a weboldalon végzett tevékenységekhez kapcsolt összegyüjtött pontoktól és/vagy az aktuális pontok érvényességének lejárásától függően .

A megrendeléshez kapcsolódó hűségpontok érvényessége a megszerzésük pillanatától számított 6 hónap.

A hűségpontok lehetőséget nyújtanak arra,hogy bekerülhessen a hűséges ügyfelek bizonyos szintjébe,akik különböző kedvezményes százalékokat élveznek.

A hűségpontokat a számla/bevásárló kosár végső értéke adj,pontosabban az utalvánokvagy más kedvezmények alkalmazásából származó érték adja. Az Ügyfélnek számos hűségpontja less,amelyek a hűségpontok lejárati dátumától fűggően vátozhatnak (6 hónapig érvényesek).Ha az Ügyfélnek már nincs meg a szükséges számú hűségpontja ahhoz a szinthez kapcsolódóan,amelyen regisztrálták,akkor automatikusan alacsonyabb szintre váltják .

Hűségpontok járnak az oldalunk által írt véleményekért is. Egy vásárló naponta legfeljebb 5 véleményt adhat. Egy értékelés 10 hűségpontot ér.

A hűségpontok és rendelések értéke tartalmazza az ÁFÁ-t.A meggyűjtött pontokat nem lehet pénzre változtatni és nem ruházhatok át.Visszatérés esetén a visszaküldött termékért gyüjtött hűségpontokat törlik..

SEELSTER BEAUTY DISTRIBUTION megfoszt minden felelősségtől a hűségprogram bármilyen meghibásodásának közvetlen vagy közvetett következményeiért.SEELSTER BEAUTY DISTRIBUTION azonban mindent megtesz annak érdekében,hogy meghibásodás esetén megőrizze az Ügyfél fiókjait,hogy azok kihasználhassák az eddig összegyűjtött hűségpontokat.A SEELSTER BEAUTY DISTRUBUTION hűségprogram résztvevői közötti esetleges vitákat békés úton rendezik,vagy ha ez nem lehetséges,a vitákat a SEELSTER BEAUTY DISTRIBUTION illetékes bíróságai rendezik..

A Programban való résztvétellel az Ügyfelek megerősítik,hogy tudomásul vették és vállalják hogy betartják a jelen rendelet és a www.xpertbeauty.hu online áruház összes rendelkezését és feltételeit..

SEELSTER BEAUTY DISTRIBUTION fenntartja a jogot,hogy előzetes értesítés nélkül megváltoztassa a bónuszpontok ajánlatait és felhasználásának szabályait,módját..