Megkezdődik a LOVE DAYS! Akár 50% KEDVEZMÉNY

Xpertbeauty.hu Jogok és feltételek

Bevezetés

Ez a dokumentum a SEELSTER BEAUTY DISTRIBUTION S.R.L. által javasolt szerződést képviseli és amelyet el kell fogadni a fiók létrehozása és / vagy a termékeink megrendelése előtt a https://xpertbeauty.hu webhelyről. Bármely megrendelés, amelyet az ügyfél megerősített, bejelölve a négyzetet - "egyetértek a webhely feltételeivel". A „Rendelés leadása” gomb a SEELSTER BEAUTY DISTRIBUTION SRL ajánlat ügyfél általi elfogadását jelenti az elektronikus kereskedelemről szóló 365/2002. törvény 9. cikkében meghatározott feltételekkel. A „Megrendelés leadása” gombra kattintás elektronikus aláírást jelent, a 910/2014 / EU rendelet 3. cikkének 10. pontja értelmében, a felek ugyanolyan jogi értéket biztosítanak, mint a kézzel írt aláírás.

A Webhely használata az alábbi feltételek elfogadását jelenti. A Webhelyen keresztül nyújtott szolgáltatások 18 éven felüli személyeknek vagy 14-18 év közötti kiskorúaknak szólnak, akik szüleik beleegyezésével rendelkeznek a Webhely meglátogatásához. Az oldalt kizárólag a SEELSTER BEAUTY DISTRIBUTION kezeli. A Webhely használatához el kell olvasnia és teljes mértékben el kell fogadnia ezeket a jógokat és feltételeket. A Webhely további látogatása azt jelenti, hogy elfogadja a feltételeket.

SEELSTER BEAUTY DISTRIBUTION Felelősség

A SEELSTER BEAUTY DISTRIBUTION semmilyen módon nem felelős az üzleti lehetőségek, Felhasználó lehetőségek elvesztéséért vagy harmadik felek által nem sikerült előnyökért, amelyekkel a Felhasználó bármilyen jogviszonyban áll, a termék hibás működése vagy a weboldal nem megfelelő működése miatt. A megfelelő linkek a felhasználók számára biztosított lehetőséget jelentik.

Ezenkívül a , SEELSTER BEAUTY DISTRIBUTION nem tehető felelőssé a felhasználók által a Webhelyen közzétett információk alapján tett bármely intézkedésért. Az információkat és az anyagokat kizárólag tájékoztatási célokból teszik közzé a Webhelyen, és nem jelentenek határozott ajánlatot a szerződés megkötésére, és nem jelentenek felelősséget a SEELSTER BEAUTY DISTRIBUTION szerződéses kötelezettségeiért.

 

1. Alapfogalmak

Xpertbeauty.hu: Cégneve SEELSTER BEAUTY DISTRIBUTION S.R.L., amelynek székhelye Delea Veche út, Nr. 24, D tömbház, 2 emelet, irányitószám 024101, 2 kerület, Bukarest. EUID-szám RO31503827.Cégjegyzékszám J40/4897/2013, telefonszám +36 1 933 3225, e-mail cím: shop@xpertbeauty.hu.

Termék: minden olyan termék, amelyet az ügyfél megvásárolhat az xpertbeauty.hu weboldalon keresztül

Ügyfél: az a fizikai vagy jogi személy, aki rendelést tesz az xpertbeauty.hu weboldalon, vagy fiókot nyit az Xpertbeauty.hu weboldalon.

Címzett: az a fizikai vagy jogi személy, akinek a megrendelt termékeket az xpertbeauty.hu weboldalról kiszállítjuk.

Megrendelés: az xpertbeauty.hu weboldalon megjelenő egy vagy több termék vásárlásának folyamata, amelyet egy olyan vásárló végez, aki azt akarja, hogy az adott terméket a címzetthez szállítsuk.

 

2. A feltételek és azok elfogadása

Jelen Általános Szerződési Feltételek az Xpertbeauty.hu weboldalon keresztül leadott összes megrendelésre vonatkozó adásvételi szerződést jelentenek. Az Ügyfél vállalja, hogy a megrendelés leadása előtt figyelembe veszi ezeket a feltételeket. Minden megrendelés azt jelenti, hogy az Ügyfél elfogadja ezt a szerződést. A Vevő elfogadja ezt a szerződést az "Egyetértek a webhely feltételeivel" jelölő négyzet bejelölésével és a "Megrendelés leadása" gombra kattintva.

Az Xpertbeauty.hu fenntartja a jogot, hogy ezt az adásvételi szerződést bármikor módosítsa. A megrendelésre alkalmazandó változat az Xpertbeauty.hu webhelyen érvényes, amikor a megrendelést leadta az Ügyfél.

 

3. A megjelenített termékek elérhetősége

A termékekkel és azok árával kapcsolatos ajánlatunk mindaddig érvényesek, amíg az Xpertbeauty.hu weboldalon megjelennek. SEELSTER BEAUTY DISTRIBUTION S.R.L. szerződéses kötelezettségeit az Ügyfél megrendelésének elküldésétől számított legfeljebb 30 munkanapon belül teljesíti.

Egy bizonyos ár kifejezett érvényességi ideje esetén ez a szempont az adott termék oldalán külön kerül meghatározásra.

Amennyiben a kívánt termék már nincs raktáron, csak akkor tudunk lehetőséget ajánlani, ha a SEELSTER BEAUTY DISTRIBUTION S.R.L. által forgalmazott kínálatban megtalálja a keresettnek megfelelő minőségű és árú másik termék vásárlását. Ha nincs lehetőség a hasonló termék cseréjére vagy készletre, a hiányzó termékek értékét visszatérítjük.

Ha nem kívánja kihasználni az ajánlatot, vagy nem tudjuk felajánlani az előző bekezdésben foglalt cserének lehetőségét, és ha megtette az előleget, akkor a fizetést a SEELSTER BEAUTY DISTRIBUTION SRL.-nak eljuttatott információktól számított 15 napon belül visszatérítik.

A webhelyen kínált árcsökkentések nem gyüjthetőek össze, és csak a legmagasabb értékű kedvezmény érvényesül, kivéve, ha kifejezetten másként jelezzük.

Akciós áron kínált termékek csak a rendelkezésre álló árúkészlet keretein belül, kivéve, ha kifejezetten promóciós időszakot határozunk meg.

 

4. Az Xpertbeauty.hu weboldalon megjelenő termékek

Az Xpertbeauty.hu webhelyen megjelenő termékek fényképei informatív jellegűek, és tartalmazhatnak olyan kiegészítőket, amelyek nem szerepelnek a standard csomagokban. A SEELSTER BEAUTY DISTRIBUTION S.R.L. minden erőfeszítést megtesz, eszközkötelezettséggel és a lehető legnagyobb mértékben annak biztosítására, hogy a megrendelt termékek pontosan úgy nézzenek ki, mint amelyek az online megjelenített termékek fényképein láthatóak, különös tekintettel az alakra, a színre és a specifikációkra, az ár függvényében ahogy az Ügyfél választja.

Ugyanakkor a SEELSTER BEAUTY DISTRIBUTION S.R.L. tájékoztatja arról, hogy a webhelyen keresztül eladhatja a más gyártók vagy beszállítók által elérhetővé tett termékeket. Védjegyjoguk lehet a nyújtott termékek nevéhez, amelyeket nem szabad megszegni. Felelősek a szállított termékek képeiért vagy műszaki részleteiért is.

 

5. A termékek ára

A feltüntetett árak tartalmazzák az ÁFÁ-t, de nem tartalmazzák a szállítási költségeket, hacsak a termékoldalon kifejezetten nem szerepel. A szállítási költségeket a megrendelés teljesítése előtti utolsó oldalon külön megemlítjük, a választott szállítási módtól függően.

A bemutatott árak a visszavonásig érvényesek, amint törlik a nyilvános weboldalról. Továbbá, ha promóciós kampányról beszélünk, akkor tudnia kell, hogy az online bemutatott termék ára csak a webhelyen megadott időtartamra érvényes, vagy adott esetben a árúkészlet keretein belül.

Ha nem megfelelő ár jelenik meg, megteszünk minden intézkedést a hiba mielőbbi kijavítására. Ha az ár jóval kevesebb mint egy ilyen termék normálértéke, akkor azt az 1665. évi Polgári törvénykönyv szerint komolytalannak és gúnyosnak kell tekinteni, és az ezen ár alapján leadott megrendeléseket törölni fogjuk.

 

6. Termék garancia

Az összes termékre érvényes a jogi garancia

Néhány ezen az oldalon vásárolt termékre a gyártó kereskedelmi garanciája vonatkozik. Az ilyen termékekhez csatolni kell a gyártó jótállási tanúsítványát (adott esetben). SEELSTER BEAUTY DISTRIBUTION S.R.L. nem felel közvetlenül a felajánlott jótállási szolgáltatásokért, ezért a termék gyártója lesz felelős. Ez nem érinti a meg nem felelés jogi garanciáját vagy egyéb, a hatályos román törvényben meghatározott garanciákat.

 

7. A termékek visszaküldésének joga

A rómán jogok szerint a fogyasztónak joga van írásban értesíteni a SEELSTER BEAUTY DISTRIBUTION S.R.L. céget a termék átvételétől számított 14 naptári napon belül semmi büntetés nélkül és indoklás nélkül lemondani a vásárlásról.

A termékek visszaküldését az összes tartozékkal együtt kell visszaküldeni, a szállítási költségeket a román törvények szerint a fogyasztó viseli. A román törvények szerint a fogyasztó kizárólag a termékek értékének a kezelésükből eredő csökkenéséért felelős, eltérően attól, ami a termékek jellegének, jellemzőinek és működésének meghatározásához szükséges. Amennyire lehetséges, javasoljuk, hogy a vásárló az eredeti csomagolást használja, ami korlátozza az áru szállítás közbeni sérülésének lehetőségét.

Ez a cikk csak akkor érvényes, ha az Ügyfél természetes személy, a távollevők közötti szerződések megkötésére vonatkozó román jogszabályoknak megfelelően.

A Sürgősségi Rendelet 16.cikkével a fogyasztók jogairól szóló 34/2014 cikk a szakemberekkel kötött szerződésekben, az elállási jog nem gyakorolható az alábbiakkal kapcsolatos naptári rendelések esetében:

  • lezárt termékek, amelyeket egészségvédelem vagy higiénés okokból nem lehet visszaküldeni, és amelyeket a fogyasztó kinyitott;
  • olyan termékek, amelyek a szállítás után jellegüknél fogva elválaszthatatlanul keverednek más elemekkel;
  • a fogyasztói előírásoknak megfelelő vagy egyértelműen személyre szabott termékek.

Ezért a vásárló tudomásul veszi, hogy nem tudja gyakorolni törvényes elállási jogát az általa felbontott termékek tekintetében, amelyeknek az Xpert Beauty általi újbóli forgalmazása higiéniai vagy egészségvédelmi okokból kockázatot jelenthet a fogyasztók számára (pl. : ápolószerek, sminkek stb.).

Azokat a termékeket, amelyeket higiéniai okokból nem lehet tovább értékesíteni, nem lehet visszaküldeni. Gondoskodunk arról, hogy a www.xpertbeauty.hu weboldalon található termékek a legjobb körülmények között érjenek el az Ügyfélhez.

Ha véletlenül más terméket rendelt, akkor visszaküldheti kicserélni a terméket,feltéve, hogy a termék lezárva és semmilyen módon nem sérült meg. A szállítási költségeket Ön viseli.

A termék visszaküldéshez kell írnia nekünk egy e-mailt a: shop@xpertbeauty.hu címre. Az e-mailnek tartalmaznia kell a megrendelés számát és a visszaküldés okát annak megállapításához,hogy a visszafizetést mi viseljük-e hiba esetén vagy Ön. A visszaküldési kérelem feldolgozása után a lehető leghamarabb kapcsolatba lépünk Önnel részletek megbeszélgetéséért.

 

8. A termékek fizetési módja

Elfogadjuk az online fizetést, a visszatérítést és a bankszámlán történő fizetést a www.xpertbeauty.hu/hogy-fizethettek oldalon található részletek szerint.

Az online fizetés a PayU fizetési átjáron keresztül történik

 

9. Termék szállítási módja

Magyarország területén bárhova futárral szállítjuk a termékeket. Legalább 15 000 Ft értékű megrendelés esetén ingyenes a szállítás Magyarország területén.

A szállítás költsége a kézbesítés helyétől függ, a részletek a https://www.xpertbeauty.hu/rendeles-szallitas oldalon találhatók

Az Európai Unió más országaiba történő szállításokról lásd az ajánlatokat a https://www.xpertbeauty.com címen

 

10. Rendelés lemondása

A rendelés a megrendelés feldolgozásáig törölhető. Kérjük, a lehető leghamarabb vegye fel velünk a kapcsolatot telefonszámon vagy e-mailben, hogy lássa, ha a rendelés feldolgozásra került.

Ha a megrendelés feldolgozása folyamatban van, azt nem lehet lemondani, a kézbesítéskor visszautasíthatja a futárnak (külön költség nélkül), és az érték visszatérítésre kerül annak a bankkártyának a számlájára, amellyel kifizették, miután visszaküldte a visszatérítést a raktárunkba. Ha a megrendeléshez utánvétel fizetési űrlapot adtak le, a szállítást további költségek nélkül el lehet utasítani.

 

11. A rendelés hibáinak kijavítása

Az ügyfél megrendelésében felmerült hibákat általában nem lehet kijavítani. Javasoljuk, hogy adjon le egy új rendelést a helyes adatokkal, és mielőbb vegye fel velünk a kapcsolatot telefonszámon vagy e-mailben, hogy lássa, ha a hibás megrendelést feldolgozták már.

 

12. Főbb jellemzők

Az Xpertbeauty.hu, partnerei vagy felhasználói nem tehetők felelőssé a szerződéses kötelezettségek teljesítésében vagy az oldalunkon található tartalomban bekövetkező késedelmekért vagy hibákért, amelyek közvetlenül vagy közvetve olyan okokból származnak, amelyek nem függenek az Xpertbeauty.hu akaratától. Ez a mentesség magában foglalja, de nem kizárólag, az alábbiakat: az Xpertbeauty.hu technikai eszközének működési hibái, az internetkapcsolat meghibásodása, a telefonos kapcsolatok meghibásodása, számítógépes vírusok, az Xpertbeauty.hu rendszerek illetéktelen hozzáférése, működési hibák, sztrájk stb.

 

13. Egyéb rendelkezések

A. Hírlevél

Az Xpertbeauty.hu fenntartja a jogot, hogy üzleti tevékenységével kapcsolatos kereskedelmi üzeneteket küldjön azokra az e-mail címekre, amelyekkel fiókot hozott létre az Xpertbeauty.hu webhelyen, vagy az Xpertbeauty.hu hírlevélre. Ezeket egyértelműen azonosítani fogják, hogy az Xpertbeauty.hu webhelyről származnak, és lehetőségük lesz ingyenes feliratkozásra. További részletek az adatvédelmi irányelvek konkrét információiban - https://www.xpertbeauty.hu/adatkezelesi-szabalyzat .

B. Szerzői jog

Az Xpertbeauty.hu webhely teljes tartalma - képek, szövegek,szimbólumok, grafikák, szkriptek, programok, adatbázisok és más eredeti művek -az Xpertbeauty.hu és beszállítóinak tulajdonát képezik, és a törvények által a szerzői jogok védik. Az Xpertbeauty.hu hozzájárulása nélkül a fent felsorolt bármelyik elemek használatta a hatályos törvények szerint büntetik.

Az Xpertbeauty.hu személyes érdekből korlátozott hozzáférést kínál a felhasználóhoz ezen a webhelyen, és nem ad jogot a webhely részleges vagy teljes módosítására, a webhely részleges vagy teljes másolására, eladására/viszonteladására vagy kihasználására a webhely bármilyen más módon, kereskedelmi célból vagy az Xpertbeauty.hu webhely érdekeivel ellentétben, a tulajdonos írásbeli beleegyezése nélkül.

Ha értesíteni akar minket a szerzői jogi törvény megsértéséről, lépjen velünk kapcsolatba a shop@xpertbeauty.hu címen

Ezenkívül az „XPERTBEAUTY” egy Romániában 155079. szám alatt bejegyzett védjegy. A védjegy kereskedelmi célú felhasználása, beleegyezésünk nélkül, a védjegyjog megsértését jelenti, és az alkalmazandó törvények szerint büntetésre kerül.

C. A hozzáférés felfüggesztése

Az Xpertbeauty.hu bármilyen más értesítés vagy formalitás nélkül, és anélkül, hogy ehhez hozzá kellene magyaráznia hozzáállását, felfüggesztheti vagy blokkolhatja a webhely vagy a tartalom egy részének hozzáférését a csalások megelőzésével, számítógépes támadásokkal vagy bármely más indokolt okból.

Az Xpertbeauty.hu webhely nem nyilvános elemeihez,számítógépes rendszerhez való illetéktelen hozzáférés bűncselekményt jelent, és a hatályos román jogszabályok szerint büntetésre kerül.

D. Webhelyváltozások

Az Xpertbeauty.hu fenntartja a jogot, hogy tartalmának egyes részeit bármikor felfüggessze, módosítsa, hozzáadja vagy törölje. Az Xpertbeauty.hu fenntartja magának a jogot, hogy korlátozza a felhasználók hozzáférését a tartalom egy részéhez vagy egészéhez.

E. Biztonság

Ez a webhely biztonsági intézkedéseket alkalmaz az irányításunk alatt álló információk elvesztése, megváltoztatása vagy visszaélése ellen (például a HTTPS használata), és minden gondosságtól függ ebben a tekintetben. Az Xpertbeauty.hu azonban nem tehető felelőssé böngészője vagy az internetkapcsolat biztonsága által okozott információvesztésért.

F. Fiókja

A regisztráció az Xpertbeauty.hu weboldalon ingyenes. Bizonyos Xpertbeauty.hu szolgáltatásokhoz (pl. Kívánságlista vagy Árértesítés) és a webhelyen található információkhoz csak regisztrált felhasználók férhetnek hozzá, a hozzáférést jelszóval védik. Javasoljuk, hogy ne adja ki senkinek ezt a jelszót. Az Xpertbeauty.hu soha nem fogja kérni a fiók jelszavát e-mailben vagy telefonos üzenetben. Azt tanácsoljuk, hogy ne adja ki ezt a jelszót azoknak, akik ezt kérik.

Az Ön személyes adatainak védelme érdekében tett erőfeszítéseink ellenére az Xpertbeauty.hu nem tudja garantálni az Ön által nekünk, az online szolgáltatásainkhoz és az általunk továbbított információk biztonságát. Ezért figyelmeztetünk arra, hogy a nekünk eljuttatott információk a saját felelősségére válnak.

G. Az Ön adatai

Az adatók, beleértve a személyes adatokat és az elérhetőségeket amelyet magáról vagy cégéről az Xpertbeauty.hu webhelyen közöl, a jelen feltételek és az adatvédelmi tájékoztató során használjuk fel, ha meg akarja vásárolni a felajánlott termékeket vagy fiókkal rendelkezik. Kizárólag Ön felelős az adatok helyes és teljes bemutatásáért, valamint az adatók pontosságának fenntartásáért az Xpertbeauty.hu webhelyen.

H. Etikai kódexek

Az Xpertbeauty megfelel a GPeC előzetes kiválasztási kritériumainak, és betartotta a Trusted.ro szabványokat

 

14. Kiegészítő rendelkezések

Ezeket a feltételeket kiegészítik az adatvédelmi tájékoztató rendelkezései.

Az Xpertbeauty.hu jelen szerződési feltételei bármely más szerződő féllel megtalálhatóak a : https://www.xpertbeauty.hu/jógok-és-feltételek

 

15. A feltételek módosítása

Az Xpertbeauty.hu fenntartja a jogot, hogy a feltételeket más alaki követelmények teljesítése nélkül megváltoztassa. Amikor ezek a feltételek megváltoznak, az Xpertbeauty.hu e-mailben vagy üzenetben értesíti Önt az Xpertbeauty.hu felhasználói fiókjában, és egy linket küld a webhely első oldalára, amely a dokumentum új formájára mutat. A webhelyhez való hozzáférés és szolgáltatásaink használata a webhely első oldalán bekövetkezett változásokról szóló értesítés vagy a link megjelenítése után azt jelenti, hogy Ön elfogadta az új feltételeket.

 

16. Vitarendezés

Ha baj van egy megrendeléssel vagy bizonyos termékekkel kapcsolatban, amelyekről úgy tűnik, hogy e-mail vagy az általad beszélt személy nem oldotta meg a problémát, felveheti a kapcsolatot Egyed Irma Customer Care e-mail címen: egyed.irma@xpertbeauty.hu vagy telefonszám +36 1 933 3225 hétfő- péntek 09:00 és 17:00 között.

Az ezzel a megállapodással kapcsolatos esetleges vitákat békés úton rendezik, különben a román bíróságok rendezik az Xpertbeauty.hu székhelyén.

Az Európai Bizottság,ODR platformot is biztosít a távollevők közötti szerződések peren kívüli kapcsolatos viták alternatív rendezéséhez. A SOL platform elérhető a következő címen: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

 

17. Alkalmazandó jog

Ez a szerződés csak magyar nyelven érhető el, a felek ezen feltételek által előírt jogait és kötelezettségeit, valamint a jelen megállapodás által előidézett joghatásokat a hatályos román törvények értelmezik és szabályozzák.