Spring Beauty: Akár 50% kedvezmény és Extra Előnyök a Hűségprogram által!

Xpertbeauty.hu Jogok és feltételek

Bevezetés

Ez a dokumentum a SEELSTER BEAUTY DISTRIBUTION S.R.L. által javasolt szerződést képviseli és amelyet el kell fogadni a fiók létrehozása és / vagy a termékeink megrendelése előtt a https://xpertbeauty.hu weboldalról. Bármely rendelés, amelyet az ügyfél megerősített, bejelölve az "egyetértek a weboldal feltételeivel" négyzetet. A „Rendelés leadása” gomb a SEELSTER BEAUTY DISTRIBUTION SRL ajánlat ügyfél általi elfogadását jelenti az elektronikus kereskedelemről szóló 365/2002. törvény 9. cikkében meghatározott feltételekkel. A „Megrendelés leadása” gombra kattintás elektronikus aláírást jelent, a 910/2014 / EU rendelet 3. cikkének 10. pontja értelmében, a felek ugyanolyan jogi értéket biztosítanak, mint a kézzel írt aláírás.

A weboldal használata az alábbi feltételek elfogadását jelenti. A weboldalon keresztül nyújtott szolgáltatások 18 éven felüli személyeknek vagy 14-18 év közötti kiskorúaknak szólnak, akik szüleik beleegyezésével rendelkeznek a weboldal meglátogatásához. Az oldalt kizárólag a SEELSTER BEAUTY DISTRIBUTION kezeli. A weboldal használatához el kell olvasnia és teljes mértékben el kell fogadnia ezeket a jogokat és feltételeket. A weboldal további látogatása azt jelenti, hogy elfogadja a feltételeket.

SEELSTER BEAUTY DISTRIBUTION Felelősség

A SEELSTER BEAUTY DISTRIBUTION semmilyen módon nem felelős az üzleti lehetőségek, Felhasználói lehetőségek elvesztéséért vagy harmadik felek által nem sikerült előnyökért, amelyekkel a Felhasználó bármilyen jogviszonyban áll, a termék hibás működése vagy a weboldal nem megfelelő működése miatt. A megfelelő linkek a Felhasználók számára biztosított lehetőséget jelentik.

Ezenkívül, a SEELSTER BEAUTY DISTRIBUTION nem vélhető felelősnek a felhasználók által a weboldal közzétett információk alapján tett bármely intézkedésért. Az információkat és az anyagokat kizárólag tájékoztatási célokból teszik közzé a weboldalon, nem jelentenek határozott ajánlatot a szerződés megkötésére, és nem jelentenek felelősséget a SEELSTER BEAUTY DISTRIBUTION szerződéses kötelezettségeiért.

 

1. Alapfogalmak

Xpertbeauty.hu: Cégneve SEELSTER BEAUTY DISTRIBUTION S.R.L., amelynek székhelye Delea Veche utca, Nr. 24, D tömbház, 3. emelet, irányitószám 024101, 2. kerület, Bukarest. EUID-szám RO31503827.Cégjegyzékszám J40/4897/2013, telefonszám +36 1 933 3225, e-mail cím: shop@xpertbeauty.hu.

Termék: minden olyan termék, amelyet az ügyfél megvásárolhat az xpertbeauty.hu weboldalon keresztül

Ügyfél: az a fizikai vagy jogi személy, aki rendelést ad le az xpertbeauty.hu weboldalon, vagy fiókot nyit az Xpertbeauty.hu weboldalon.

Címzett: az a fizikai vagy jogi személy, akinek a megrendelt termékeket az xpertbeauty.hu weboldalról kiszállítjuk.

Megrendelés: az xpertbeauty.hu weboldalon megjelenő egy vagy több termék vásárlásának folyamata, amelyet egy olyan vásárló végez, aki azt akarja, hogy az adott terméket a címzetthez szállítsuk.

 

2. A feltételek és azok elfogadása

Jelen Általános Szerződési Feltételek az Xpertbeauty.hu weboldalon keresztül leadott összes megrendelésre vonatkozó adásvételi szerződést jelentenek. Az Ügyfél vállalja, hogy a megrendelés leadása előtt figyelembe veszi ezeket a feltételeket. Minden megrendelés azt jelenti, hogy az Ügyfél elfogadja ezt a szerződést. A Vevő elfogadja ezt a szerződést az "Egyetértek a webhely feltételeivel" jelölő négyzet bejelölésével és a "Megrendelés leadása" gombra kattintva.

Az Xpertbeauty.hu fenntartja a jogot, hogy ezt az adásvételi szerződést bármikor módosítsa. A megrendelésre alkalmazandó változat az Xpertbeauty.hu weboldalon érvényes, amikor a megrendelést leadta az Ügyfél.

 

3. A megjelenített termékek elérhetősége

A termékekkel és azok árával kapcsolatos ajánlatunk mindaddig érvényesek, amíg az Xpertbeauty.hu weboldalon megjelennek. A SEELSTER BEAUTY DISTRIBUTION S.R.L. szerződéses kötelezettségeit az Ügyfél megrendelésének elküldésétől számított legfeljebb 30 munkanapon belül teljesíti.

Egy bizonyos ár kifejezett érvényességi ideje esetén ez a szempont az adott termék oldalán külön kerül meghatározásra.

Amennyiben a kívánt termék már nincs raktáron, csak akkor tudunk lehetőséget ajánlani, ha a SEELSTER BEAUTY DISTRIBUTION S.R.L. által forgalmazott kínálatban megtalálja a keresettnek megfelelő minőségű és árú másik termék vásárlását. Abban az esetben, ha nincs lehetőség a hasonló termék cseréjére, akkor a hiányzó termékek ellenértékét visszatérítjük.

Ha nem kívánja kihasználni az ajánlatot, vagy nem tudjuk felajánlani az előző bekezdésben foglalt cserének lehetőségét, és ha a rendelésében előre fizetett, akkor az összeget a SEELSTER BEAUTY DISTRIBUTION SRL.-nak eljuttatott információktól számított 15 napon belül visszatérítjük.

A weboldalon kínált árcsökkentések nem gyüjthetőek össze, és csak a legmagasabb értékű kedvezmény érvényesül, kivéve, ha kifejezetten másként jelezzük.

Az akciós áron megjelenő termékeket csak a rendelkezésre álló készlet keretein belül kínáljuk fel, kivéve, ha kifejezetten promóciós időszakot határozunk meg.

 

4. Az Xpertbeauty.hu weboldalon megjelenő termékek

Az Xpertbeauty.hu weboldalon megjelenő termékfotók informatív jellegűek, és tartalmazhatnak olyan kiegészítőket, amelyek nem szerepelnek a standard csomagokban. A SEELSTER BEAUTY DISTRIBUTION S.R.L. minden erőfeszítést megtesz, eszközkötelezettséggel és a lehető legnagyobb mértékben annak biztosítására, hogy a megrendelt termékek pontosan úgy nézzenek ki, mint amelyek az online megjelenített termékekfotókon láthatóak, különös tekintettel az alakra, a színre és a specifikációkra, az ár függvényében, ahogyan az Ügyfél választja.

Ugyanakkor, a SEELSTER BEAUTY DISTRIBUTION S.R.L. tájékoztatja arról, hogy a weboldalon keresztül eladhatja a más gyártók vagy beszállítók által elérhetővé tett termékeket. Lehetséges, hogy védjegyjogokkal rendelkeznek a rendelkezésre bocsátott termékek nevére vonatkozóan, amelyeket Ön köteles betartani. Ezek felelősek a rendelkezésre bocsátott termékekfotókért és műszaki jellemzőkért is.

 

5. A termékek ára

A feltüntetett árak tartalmazzák az ÁFÁ-t, de nem tartalmazzák a szállítási költségeket, hacsak a termékoldalon kifejezetten nem szerepel. A szállítási költségeket a megrendelés teljesítése előtti utolsó oldalon külön megemlítjük, a kiválasztott szállítási módtól függően.

A bemutatott árak a visszavonásig érvényesek, amint törlik a nyilvános weboldalról. Továbbá, ha promóciós kampányról beszélünk, akkor tudnia kell, hogy az online bemutatott termékek ára csak a weboldalon megjelenő időtartamig érvényes, vagy adott esetben a rendelkezésre álló árúkészlet erejéig.

Ha nem megfelelő ár jelenik meg, elvégzünk minden szükséges intézkedést annak érdekében, hogy rendszerünkben mielőbb kijavítására kerüljön a hiba. Ha egy bizonyos termék értéke jóval kisebb, mint annak normálértéke, akkor azt az 1665. rendelet Polgári törvénykönyv szerint túlzottan csökkentnek és hibásnak kell tekinteni, így az ezen ár alapján leadott megrendeléseket törölni fogjuk.

 

6. Termék garancia

Az összes termékre érvényes a jogi garancia

Néhány, ezen a weboldalon vásárolt termékre a gyártó kereskedelmi garanciája vonatkozik. Az ilyen termékekhez csatolni kell a gyártó jótállási tanúsítványát (adott esetben). A SEELSTER BEAUTY DISTRIBUTION S.R.L. nem felel közvetlenül a felajánlott jótállási szolgáltatásokért, így ezért a termék gyártója lesz felelős. Ez természetesen nem érinti a meg nem felelés jogi garanciáját vagy egyéb, a hatályos román törvényben meghatározott garanciákat.

 

7. A termékek visszaküldésének joga

A román jogok szerint a fogyasztónak jogábban áll írásban értesíteni a SEELSTER BEAUTY DISTRIBUTION S.R.L. céget a vásárlás lemondásáról, a termék átvételétől számított 14 naptári napon belül semmi büntetés és indoklás nélkül.

A termékek visszaküldését az összes tartozékkal együtt kell visszaküldeni, a szállítási költségeket a román törvények szerint a fogyasztó viseli. A román törvények szerint a fogyasztó kizárólag a termékek értékének a kezelésükből eredő csökkenéséért felelős, eltérően attól, ami a termékek jellegének, jellemzőinek és működésének meghatározásához szükséges. A termékeket mennyire lehetséges, javasoljuk, hogy a vásárló az eredeti csomagolást használja, amely csökkenti a termékek szállítás közbeni sérülésének lehetőségét.

Ez a cikk csak akkor érvényes, ha az Ügyfél fizikai személy, a távollevők közötti szerződések megkötésére vonatkozó román jogszabályoknak megfelelően.

A Sürgősségi Rendelet 16. cikk, 34/2014 a fogyasztók jogairól szóló rendeletnek megfelelően a szakemberekkel kötött szerződésekben, az elállási jog nem gyakorolható az alábbiakkal kapcsolatos rendelések esetében:

  • lezárt termékek, amelyeket egészségvédelmi vagy higiénés okokból nem lehet visszaküldeni, ha azokat a fogyasztó kinyitotta;
  • olyan termékek, amelyek a szállítás után jellegüknél fogva elválaszthatatlanul keverednek más elemekkel;
  • a fogyasztói előírásoknak megfelelő vagy egyértelműen személyre szabott termékek.

Ezért a vásárló tudomásul veszi, hogy nem tudja gyakorolni törvényes elállási jogát az általa felbontott termékek tekintetében, amelyeknek az Xpert Beauty általi újbóli forgalmazása higiéniai vagy egészségvédelmi okokból kockázatot jelenthet a fogyasztók számára (pl. : ápolószerek, sminktermékek stb.).

Azokat a termékeket, amelyeket higiéniai okokból nem lehet tovább értékesíteni, nem lehet visszaküldeni. Gondoskodunk arról, hogy a www.xpertbeauty.hu weboldalon található termékek a legjobb körülmények között kerüljenek kézbesítésre Ügyfeleinkhez.

Ha véletlenül más terméket rendelt, akkor bármely futár szolgálattal visszaküldheti azt, feltéve, hogy a termék lezárva van és semmilyen módon nem sérült meg. A szállítási költségeket Ön viseli.

A termék visszaküldéshez írnia kell nekünk egy e-mailt a: shop@xpertbeauty.hu címre. Az e-mailnek tartalmaznia kell a megrendelés számát és a visszaküldés okát annak megállapításához, hogy a visszaküldési költséget mi viseljük-e egy tőlünk származó hiba esetén vagy Ön. A visszaküldési kérelem feldolgozása után a lehető leghamarabb kapcsolatba lépünk Önnel a részletekről szóló egyeztetésekért.

 

8. A termékek kifizetésének módja

Elfogadjuk az online és az utánvétes fizetést a www.xpertbeauty.hu/hogyan-fizethet oldalon található részletek szerint.

Az online fizetés a PayU fizetésfeldolgozó platformon keresztül történik

 

9. Termékek kiszállítási módja

Magyarország területén futárral szállítjuk a termékeket bárhova. A minimum 15 000 Ft értékű megrendelés esetén ingyenes a szállítás Magyarország területén.

A szállítás költsége a kézbesítés helyétől függ, a részletek a https://www.xpertbeauty.hu/rendelesek-kiszallitasa oldalon találhatóak

Az Európai Unió más országaiba történő szállításokról lásd az ajánlatokat a https://www.xpertbeauty.com címen

 

10. Rendelés lemondása

A rendelések eltörlésére addig van lehetőségünk, amíg az feldolgozásra kerül. Kérjük, a lehető leghamarabb vegye fel velünk a kapcsolatot telefonszámon vagy e-mailen, hogy megtudja a rendelés állapotát.

Ha a megrendelés feldolgozása folyamatban van, azt nem lehet eltörölni, viszont kézbesítéskor elutasíthatja a futárnál a csomagot (külön költség nélkül), és az érték visszatérítésre kerül arra a bankszámlára, amellyel az előrefizetés megtörtént, miután a csomag visszaérkezik raktárunkba. Ha a megrendeléshez utánvétes fizetési módot választott, akkor a csomagot további költségek nélkül el lehet utasítani.

 

11. A rendelés hibáinak kijavítása

Az ügyfél megrendelésében felmerült hibákat általában nem lehet kijavítani. Javasoljuk, hogy adjon le egy új rendelést a helyes adatokkal, és mielőbb vegye fel velünk a kapcsolatot telefonszámon vagy e-mailben, hogy megtudja a hibás megrendelést állapotát.

 

12. Főbb jellemzők

Az Xpertbeauty.hu, partnerei vagy felhasználói nem tehetők felelőssé a szerződéses kötelezettségek teljesítésében vagy az oldalunkon található tartalomban bekövetkező késedelmekért vagy hibákért, amelyek közvetlenül vagy közvetve olyan okokból származnak, amelyek nem függenek az Xpertbeauty.hu akaratától. Ez a mentesség magába foglalja az alábbiakat: az Xpertbeauty.hu technikai eszközének működési hibái, az internetkapcsolat meghibásodása, a telefonos kapcsolatok meghibásodása, számítógépes vírusok, az Xpertbeauty.hu rendszerek illetéktelen hozzáférése, működési hibák, sztrájk stb.

 

13. Egyéb rendelkezések

A. Hírlevél

Az Xpertbeauty.hu fenntartja a jogot, hogy üzleti tevékenységével kapcsolatos kereskedelmi üzeneteket küldjön azokra az e-mail címekre, amelyekkel fiókot hozott létre az Xpertbeauty.hu webhelyen, vagy az Xpertbeauty.hu hírlevélre. Ezeket egyértelműen azonosítani fogják, hogy az Xpertbeauty.hu webhelyről származnak, és lehetőségük lesz ingyenes feliratkozásra. További részletek az adatvédelmi irányelvek konkrét információiban - https://www.xpertbeauty.hu/adatkezelesi-szabalyzat

B. Szerzői jog

Az Xpertbeauty.hu webhely teljes tartalma - fotók, szövegek, szimbólumok, grafikák, szkriptek, programok, adatbázisok és más eredeti művek - az Xpertbeauty.hu és beszállítóinak tulajdonát képezik, és a törvények által a szerzői jogok védik. Az Xpertbeauty.hu hozzájárulása nélkül a fent felsorolt bármely elemek használatát a hatályos törvények szerint büntetik.

Az Xpertbeauty.hu személyes érdekből korlátozott hozzáférést kínál a felhasználóhoz ezen a weboldalon és nem ad jogot ennek részleges vagy teljes módosítására, másolására, eladására/viszonteladására vagy kihasználására a weboldal bármilyen más módon, kereskedelmi célból vagy az Xpertbeauty.hu weboldal érdekeivel ellentétben, a tulajdonos írásbeli beleegyezése nélkül.

Ha értesíteni akar minket a szerzői jogi törvény megsértéséről, lépjen velünk kapcsolatba a shop@xpertbeauty.hu címen

Ezenkívül az „XPERTBEAUTY” egy Romániában, 155079. szám alatt bejegyzett védjegy. A védjegy kereskedelmi célú felhasználása, beleegyezésünk nélkül, a védjegyjog megsértését jelenti, és az alkalmazandó törvények szerint büntetésre kerül.

C. A hozzáférés felfüggesztése

Az Xpertbeauty.hu bármilyen más értesítés vagy formalitás nélkül és anélkül, hogy ehhez megkellene magyaráznia hozzáállását, felfüggesztheti vagy blokkolhatja a weboldal vagy a tartalom egy részének hozzáférését a csalások megelőzésével, számítógépes támadásokkal vagy bármely más indokolt okból.

Az Xpertbeauty.hu weboldal nem nyilvános elemeihez, számítógépes rendszerhez való illetéktelen hozzáférés bűncselekményt jelent, és a hatályos román jogszabályok szerint büntetésre kerül.

D. Weboldallal kapcsolatos változások

Az Xpertbeauty.hu fenntartja a jogot, hogy tartalmának egyes részeit bármikor felfüggessze, módosítsa, hozzáadja vagy törölje. Az Xpertbeauty.hu fenntartja magának a jogot, hogy korlátozza a felhasználók hozzáférését a tartalom egy részéhez vagy egészéhez.

E. Biztonság

Ez a webhely biztonsági intézkedéseket alkalmaz az irányításunk alatt álló információk elvesztése, megváltoztatása vagy visszaélése ellen (például a HTTPS használata), és minden gondosságtól függ ebben a tekintetben. Az Xpertbeauty.hu azonban nem tehető felelőssé böngészője vagy az internetkapcsolat biztonsága által okozott információvesztésért.

F. Fiókja

A regisztráció az Xpertbeauty.hu weboldalon ingyenes. Bizonyos Xpertbeauty.hu szolgáltatásokhoz (pl. Kívánságlista vagy Árértesítés) és a webhelyen található információkhoz csak regisztrált felhasználók férhetnek hozzá, a hozzáférést jelszóval védik. Az Xpertbeauty.hu soha nem fogja kérni a fiók jelszavát e-mailben vagy telefonos üzenetben. Azt tanácsoljuk, hogy ne adja ki ezt a jelszót azoknak, akik ezt kérik.

Az Ön személyes adatainak védelme érdekében tett erőfeszítéseink ellenére az Xpertbeauty.hu nem tudja garantálni az Ön által számunkra, az online szolgáltatásainkhoz és az általunk továbbított információk biztonságát. Ezért figyelmeztetünk arra, hogy a nekünk eljuttatott információk az Ön saját felelősségére válnak.

G. Az Ön adatai

Az adatok, beleértve a személyes adatokat és az elérhetőségeket, amelyet magáról vagy cégéről az Xpertbeauty.hu weboldalon közöl, a jelen feltételek és az adatvédelmi tájékoztató során használjuk fel, ha meg akarja vásárolni a felajánlott termékeket vagy fiókkal rendelkezik. Kizárólag Ön felelős az adatok helyes és teljes bemutatásáért, valamint azok pontosságának fenntartásáért az Xpertbeauty.hu weboldalon.

H. Etikai kódexek

Az Xpertbeauty megfelel a GPeC előzetes kiválasztási kritériumainak, és betartotta a Trusted.ro szabványokat

 

14. Kiegészítő rendelkezések

Ezeket a feltételeket kiegészítik az adatvédelmi tájékoztató rendelkezései.

Az Xpertbeauty.hu jelen szerződési feltételei bármely más szerződő féllel megtalálhatóak a: https://www.xpertbeauty.hu/vasarlasi-feltetelek

 

15. A feltételek módosítása

Az Xpertbeauty.hu fenntartja a jogot, hogy a feltételeket más alakú követelmények teljesítése nélkül megváltoztassa. Amikor ezek a feltételek megváltoznak, az Xpertbeauty.hu e-mailben vagy üzenetben értesíti Önt az Xpertbeauty.hu felhasználói fiókjában, és egy linket küld a weboldal első oldalára, amely a dokumentum új formájára mutat. A weboldalhoz való hozzáférés és szolgáltatásaink használata a weboldal első oldalán bekövetkezett változásokról szóló értesítés vagy a link megjelenítése után azt jelenti, hogy Ön elfogadta az új feltételeket.

 

16. Vitarendezés

Ha gondja akad egy megrendeléssel vagy bizonyos termékekkel kapcsolatban és úgy gondolja, hogy e-mailen keresztül az nem megoldható, akkor felveheti a kapcsolatot kollégánkkal - Ónodi Beatrix, Customer Care - e-mail cím: beatrix.onodi@xpertbeauty.com, telefonszám +36 1 933 3225 hétfő-péntek 09:00 és 17:00 között.

Az ezzel a megállapodással kapcsolatos esetleges vitákat békés úton kell rendezniük, különben a román bíróság rendezi az Xpertbeauty.hu székhelyén.

Az Európai Bizottság, ODR platformot is biztosít a távollevők közötti szerződések peren kívüli kapcsolatos viták alternatív rendezéséhez. Az SOL platform elérhető a következő címen: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

 

17. Alkalmazandó jog

Ez a szerződés csak magyar nyelven érhető el, a felek ezen feltételek által előírt jogait és kötelezettségeit, valamint a jelen megállapodás által előidézett joghatásokat a hatályos román törvények értelmezik és szabályozzák.

 

18. Ajándékkártya
  • Az XPERT BEAUTY Ajándékkártya a vásárlástól számított 1 évig érvényes. Az Xpert Beauty fizikai üzletben és a www.xpertbeauty.hu digitális kereskedelmi platformon használható.
  • A www.xpertbeauty.hu oldalon a megrendelés kitöltésekor, a fizetési mód kiválasztásánál válassza az ‚,Alkalmazzon egy ajándékkártyát.’’
  • Az Ajándékkártya nem újratölthető, teljes egészében, összegének keretein belül csak egyszer használható fel, és a rendelés/vásárlás pontos összegével kerül felszámításra. A teljes vásárlás a fizikai üzletben és online az egyéb elérhető fizetési módokkal (hitel/befizetés/készpénz/Apple Pay/Google Pay) is teljesíthető. Az ajándékkártya felhasználását követően, ha az nem kerül összességében alkalmazásra, akkor az abból megmaradt érték nem jár vissza.
  • Az Ajándékkártya más ajándékkártya vásárlására nem használható fel.
  • A vásárlást követően az Ajándékkártya nem téríthető vissza, nem küldhető vissza, illetve elvesztés, ellopás vagy sérülés esetén más kártya nem adható ki. Az érvényességi idő lejártával az Ajándékkártya már nem használható fel.
  • A fizikai üzletben, illetve ajándékkártyával vásárolt termékek esetén egy esetleges visszaküldés esetén ezeknek a termékeknek meg kell felelniük a fő visszaküldési feltételeknek, később a különbözet kiegészítésének lehetőségével (drágábbak esetén) a kívánt termékekre cserélik, a fent említett fizetési módokon keresztül; A digitális kereskedelmi platformon Ajándékkártyával vásárolt termékek visszaküldése esetén ezeknek a termékeknek meg kell felelniük a fő visszaküldési feltételeknek, utólagosan hasonló értékű vagy alacsonyabb értékű termékekre cserélik, többféle termékválasztási lehetőséggel, illetve az abból megmaradt összeg nem jár vissza.
  • A rendelkezésre álló összegről vagy annak érvényességi idejéről érdeklődjön a +36 1 933 3225-as telefonszámon (normál díjas szám).