20% EXTRA KEDVEZMÉNY XPERT kóddal + ingyenes kiszállítás bankkártyás fizetés esetén

L'Oreal Professionnel

L'Oreal Professionnel

A L'Oréal Professionnel a világ első számú márkája, amelyet kizárólag a professzionális szépség- és fodrászpiacnak szánnak, hosszú, több mint 100 éves múltra tekint vissza, és az egyik legismertebb és legelismertebb kozmetikai márka, több mint 1 130 ország. A román piacon a L'Oréal márka 22 éve van jelen, több mint 20 márkával rendelkező portfólióval.

A MI TITKUNK.

Innovatív termékek, amelyeket a legnagyobb nevek teszteltek és hagytak jóvá a fodrászat területén, mindig a legmagasabb szintű teljesítmény, minőség, kényelem és biztonság terén.

DNS-ünk.

Eugène Schueller, a kutatás igazi úttörője, zsenialitását a fodrászok szolgálatába állította. Ő készítette az első hajfestéket, Oréal néven. 1909 óta a L'Oréal Professionnel mindenütt a legmodernebb technológiát biztosítja a fodrászok számára, hogy megfeleljenek ügyfeleik minden elvárásának.

HATALMUNK

Mindig a divathoz kapcsolódva több mint 800 divatbemutatót támogatunk szerte a világon olyan neves tervezők számára, mint a Kenzo, a Chloé és a Carven. A L’Oréal Professionnel inspirálja a szalonok trendjeit, és segít a fodrászok számára a pillanat legkívánatosabb megjelenésének újbóli létrehozásában.

ELKÖTELEZETTSÉGÜNK

A L'Oréal Professionnel elkötelezett a fodrászok mindennapi munkájának támogatása, szakértelmük fejlesztése érdekében, oktatási programok révén, különös tekintettel a színre, a szakmai szolgáltatásokra és a fodrászat legújabb trendjeire.

Oldal
Csökkenő sorrendbe
Rating:
0%

LP Steampod Barbie 3.0 Hajvasaló Limitált Kiadás Barbie Hőalló Bőrtokkal

Véges készlet
Lista ár 129900 Ft Különleges Ár 110410 Ft - 15%
Rating:
0%

L'Oreal Professionnel Steampod 3.0 Gőzölős hajvasaló formázásra és ápolásra

Raktáron
Lista ár 114070 Ft Különleges Ár 96950 Ft - 15%
Rating:
0%

L'Oreal Professionnel Serie Expert Color Corrector Blondes Hajkezelés 150ml

Véges készlet
Lista ár 4930 Ft Különleges Ár 3590 Ft - 27%
Rating:
0%

L'Oréal Professionnel Serie Expert Blondifier Világosító hajspray 150ml

Véges készlet
Lista ár 5290 Ft Különleges Ár 3650 Ft - 31%
Oldal
Csökkenő sorrendbe