Spring Beauty: Akár 50% kedvezmény és Extra Előnyök a Hűségprogram által!

Sempasi

Sempasi

A nők szépsége és a személyes törődésre való odafigyelés ihlette a Sempasi egy sor olyan termékcsaládot tervezett, amelynek célja, hogy Ön ragyogjon. A szépségápolási eszközök ötvözik a szépség iránti szenvedélyt a legmodernebb technológiával, bizonyítottan hatékonyak, és a személyes biztonság érdekében a legnagyobb odafigyeléssel készültek.

A Sempasi termékcsalád a legjobb minőségű szépségápolási termékeket tartalmazza, amelyeket a legújabb technológiákkal fejlesztettek ki. A Sempasi szépségápolási termékek bizonyítottan jótékony hatással vannak az arcra és a testre egyaránt.

Segítik a bőr mélytisztítását, hidratálását, ránctalanító és arcplasztika hatásúak, pihentető és feszes masszázst kínálnak, tartalmaznak ionterápiás technológiákat, fényterápiát különböző hullámhosszakkal, rezgésekkel és pulzációkkal, elektrostimulációt mikroáramon keresztül.

A Sempasi küldetése, hogy a leghatékonyabb személyre szabott ápolási megoldásokat kínálja otthona kényelmében, igazán megbízható termékeken keresztül.

Látható eredmények

A Sempasi készülékek nagyon jó eredményeket kínálnak az arc- és testkezeléseknél egyaránt. A jótékony hatás már az első használat után érezhető, a bőr feszesebb és fényesebb lesz. De a látható eredmények 3-4 hét napi használat után jelentkeznek.

Technológia

Az innovatív és legkorszerűbb technológiák felhasználásával, mint például: különböző intenzitású rezgések, pulzációk, LED fény, hőterápia, krioterápia, elektrostimuláció, a Sempasi olyan modern és ergonomikus termékeket alkotott, amelyek hatékonyan működnek a gyors és sikeres otthoni terápiák érdekében.

Hatótávolság

A Sempasi termékcsalád kifejezetten a különböző területekre dedikált, a teljes testfelületet lefedő termékeket tartalmaz, különböző masszázsmódszerekkel, különböző rezgésállósággal és bőrápolási előnyökkel.

***

A Sempasi egy európai szinten elismert és bejegyzett márka, amely a legújabb technológiák és a legmagasabb minőségű anyagok felhasználására helyezi a hangsúlyt. A Sempasi gyár biztonsági és minőségi elveken alapuló, CE, ROHS, ISO9001, WEEE tanúsítvánnyal rendelkező tevékenységet folytat. A szépségápolási termékeket pedig szigorú tesztelésnek vetik alá, mielőtt a gyártósorra kerülnének.

A Sempasi arra akarja ösztönözni a nőket, hogy gondozási rutinjukat élvezetessé alakítsák, hatékony, modern és gyors módon érjék el a kívánt eredményeket. Tehát Sempasi az Ön barátja az idő elleni küzdelemben.

A legújabb technológiák a szépség területén egy helyen. Sempasi - A szépség jövője!

Csökkenő sorrendbe
Rating:
0%

Sempasi Sol 4in1 Arcápoló készülék

Véges készlet
Lista ár 59450 Ft Különleges Ár 47560 Ft - 20%
Rating:
0%

Sempasi Sol Silicon Cserélhető pótfej arctisztító készülékhez

Véges készlet
Lista ár 7860 Ft Különleges Ár 6290 Ft - 20%
Rating:
0%

Sempasi Sol Sensitive Cserélhető pótfej arctisztító készülékhez

Véges készlet
Lista ár 7860 Ft Különleges Ár 6290 Ft - 20%
Rating:
0%

Sempasi Sol Normal Cserélhető pótfej arctisztító készülékhez

Véges készlet
Lista ár 7860 Ft Különleges Ár 6290 Ft - 20%
Rating:
0%

Sempasi Deus EMS Testápoló készülék

Nincs raktáron
Lista ár 78400 Ft Különleges Ár 62720 Ft - 20%
Rating:
0%

Sempasi Virgo Pro 8in1 Arcápoló készülék

Nincs raktáron
Lista ár 94250 Ft Különleges Ár 75400 Ft - 20%
Rating:
0%

Sempasi Virgo 6in1 Arcápoló készülék

Nincs raktáron
Lista ár 59450 Ft Különleges Ár 47560 Ft - 20%
Rating:
0%

Sempasi Pavo Ránctalanító és arcsimító készülék

Nincs raktáron
Lista ár 53510 Ft Különleges Ár 42810 Ft - 20%
Csökkenő sorrendbe
Loading...
Szűrés