Megkezdődik a LOVE DAYS! Akár 50% KEDVEZMÉNY

Szállítás

A rendeléssel kapcsolatos információkért forduljon hozzánk a +36 1 933 3225 telefonszámon vagy shop@xpertbeauty.hu email címen.

Szállítási díj

Kevesebb mint 15.000 Ft-os rendelésnél a szállítási díj 1.090 Ft Magyarország területén. A szállítás ingyenes rendelésekre melynek ősszértéke meghaladja a 15.000 Ft-ot..

A kevesebb mint 7.000 Ft-os rendeléseknél a feldolgozási díj 300 Ft.

A szállítás a rendelés regisztrációjától számított körülbelül 24-72 órán belül tőrténik .* A rendelést az ügyfél által megadott címre szállítjuk ki. Mivel több futtárcéggel dolgozunk,a rendelés leadása után a fiókban tájékoztatást kap arról,hogy melyik cég gondoskodik termékei kiszállításáról.

*A promóciós kampányok és a tőrvényes szabadnapok alatt akár 30 napos késedelem is előfordulhat a megrendelések kézbesítésében a sok mennyiségü rendelések vagy a nemzeti futárcégeken keresztüli szállítások tömörülése miatt. .

Ha a rendelés kiszállítása nem sikerül, akkor a helyi futárnál marad 7 napig, ezalatt megprobálják újra a kézbesítést, ezután visszatér az Eladóhoz.

A rendelést nemzetközileg szállítjuk ki.

Ha a megrendelt termékek nincsenek készleten szállításra, e-mailben értesítjük Önt és visszatérítjük az értékét, az online fizetett rendelésre.

Választhatja azt is, hogy a terméket áruházunkban foglalja le, személyes átvétel lehetőségével. Az üzletekben lefoglalt termékek a foglalástól számított 48 órán át érvényesek.

A Vevőnek jogában áll 14 naptári napon belül elállni a Szerződéstől, illetve egy Termék visszaszolgáltatásától, semmi ok nélkül és a szállítási költségeken kívül, nincsen egyébb költség. Így az 34/2014.számú OUG szerint az árú visszaküldési ideje 14 napon belül lejár attól a pillanattól kezdve, amikor a Vevő átvette az árút.

A visszaküldés regisztrálásához kérjük, lépjen velünk kapcsolatban a shop@xpertbeauty.hu vagy a +36 1 933 3225 telefonszámon. A kérelem feldolgozása után kap egy visszaigazoló e-mailt, amely tartalmazza a visszaküldési információkat és a csomag átvételére vonatkozó kérést is a futárcéghez.

Az Xpertbeauty.hu megfelel a távollevők közötti szerződésekben a fogyasztók jogairól szóló 34/2014 számó Sürgősségi Rendeletnek, amely a vásárlónak jogot ad arra, hogy az összes megvásárolt termék átvételétől számított 14 napon belül termékek visszaküldésére, büntetés nélkül és semmi ok nélkül. E rendelet rendelkezései szerint a termékeket csak akkor lehet visszaküldeni, ha ugyanabban az állapotban vannak , amelyben leszálították, a csomagolást is beleértve. Az összeget 14 napon belül visszatéritjük, kivéve a promóciós kampányokat és a törvényes szabadnapokat amikor a késés legfeljebb 30 nap lehet. A visszatérített összeget megadott bankszámlaszámra térítjük vissza .

Nem fogadunk vissza olyan terméket , amelyek fogyasztási vagy kopási formákat mutatnak, kicsomagolva vagy lezáratlan csomagolással, fizikai változásokkal, ütésekkel, karcolásokkal stb..

Felhívjuk figyelmét hogy a visszaküldést nem fogadjuk el, ha a termékeket kiprobálják / tesztelik. Egyes termékek nincsenek lezárva ,azokat a gyártótól érkező módon szállítjuk, az ellenőrzési eljárás során észlelik, ha kicsomagolták és tesztelték őket, akkor a visszaküldést nem fogadjuk el. Az online forgalmazott termékek NEM TESZTEZŐK , ezért kérjük, ne feledje el, hogy pontosan a megfelelő árnyalatot / terméket választja.

A termék képek tájékoztató jellegűek és eltérések lehetnek a kiszállított terméktől.

Ingyenes belső egyeztetés

Ha baj van egy megrendeléssel vagy bizonyos termékekkel kapcsolatban,amelyet úgy tűnik, hogy e-mailben vagy az Ügyfélszolgálattal nem lehet megbeszélni, akkor vegyék fel a kapcsolatot Beatrix Ónodi, Customer Care, beatrix.onodi@xpertbeauty.hu e-mail címen vagy a +40 0731750 330 telefonszámon .