Beauty Fest: Akár 30% kedvezmény!

Ardell Beauty

Ardell Beauty

Újradefiniált szépség

Az Ardell a legfontosabb szempillaújító a szépségiparban, közel 50 éve folyamatosan új stílusokat és kollekciókat készít! Ardell az évtizedek során megtapasztalta a kozmetika és a szépség fejlődését. Stílusaik időtlenek és ikonikusak, mindig az azonnali drámai hatás élményét nyújtják. A szempillák szexesebbé teszik, kiegészítik szépséges megjelenésüket, és lehetőséget adnak arra, hogy kifejezzék egyéniségüket és magabiztosságot árasztanak.

Ennyi erő ... A szempillákból?

Ardell magas színvonalat állít fel, és rajongóik nemcsak hisznek a márkában, hanem élnek is vele. A szempillák a mindennapi rutin részei. Az Ardell szempilla felhasználók még többet akartak. Először szempillákat kínáltak, most pedig a kozmetikumok teljes választékát kínálják. Az Ardell professzionális sminkcsapata a világ legújabb újításait és trendjeit kutatta, hogy felajánlja, amit szeretne. A legforróbb szépségtrend a többfeladatos smink, a tartós, egyrétegű formuláktól kezdve az erősen pigmentált, textúrájú és műszempillákig.

Az Ardell Beauty éjjel és nappal is formálja megjelenését, csodálatos átalakulást biztosítva! A kontúrozott ajkaktól a füstös szemekig, a természetes szemöldökig és a szempillákig terjedő, kiemelkedő arccsontoktól a hibátlan arc megjelenéséig a textúrák és árnyalatok széles választéka azonnal mesés megjelenést és érzést kelt. Az Ardell Beauty segítségével… Ön világít a szobán!

Oldal
Csökkenő sorrendbe
Oldal
Csökkenő sorrendbe