Spring Beauty: Akár 50% kedvezmény és Extra Előnyök a Hűségprogram által!

1. Első festés (vagy sokat nőtt hajgyökerek)

2. "Soha nem festett haj" technika: A felhordás a hajhosszon és a végeken kezdődik. Hagyja a terméket 15 percig hatni. Ezután vigye fel a hajgyökerekre, hagyja hatni 35 percig. Vagy alkalmazzon 20 vol (6%-os) oxidálószeres maratást, majd vigye fel a gyökerekre, hosszokra és hegyekre. Működési idő: 35 perc

3. Fakult szín a hosszon és a hajvégeken (vagy üveges haj, amely nem tartja meg a színt)

4. "Színfrissítés" technika: A hosszokon/végeken lévő árnyalat és a kívánt árnyalat közötti 2 és 3 tónus közötti különbség érdekében: végezzen színfrissítést. Vigye fel a kívánt árnyalatot a hajgyökerekre. Adjon hozzá 3-6 cm meleg Majirel árnyalatot, amelynek tónusa megegyezik, vagy sötétebb tónusú, és adjon hozzá egy kis mennyiségű meleg vizet a maradék keverékhez. Alkalmazza a hosszokra és a hajvégekre. Masszírozza a haját. Hatási idő: 35 perc. 3 tónusnál nagyobb eltérés esetén javasolt egy előfestés (elszíneződés/pigmentáció) elkészítése.

5. A hosszúságok és hajvégek túl sötétek vagy túl terheltek

6. Bőrradírozási technika: Ha 1 tónusú különbséget szeretne tenni a hosszokon és hajvégekre lévő árnyalatok és a kívánt árnyalat között: készítsen bőrradírt Efassorral és vízzel.

7. Sötétebb árnyalat tisztításához és világosabb árnyalat eléréséhez: egy tónusnál több különbség a hosszokon és hajvégeken lévő árnyalat és a kívánt árnyalat között: tisztítsa meg a színt Efassorral kombinálva oxidáló krémmel 20 vol (6% ) vagy 30 vol (9%).

8. A Majirel termékcsalád tökéletesen fedi a fehér hajszálakat.

9. Kevesebb mint 50% fehér hajszál esetén: vigye fel a kívánt színt 50% és 100% között fehér hajszálak: keverje össze a kívánt szín felét alappal, arany árnyalatú alappal (.3) vagy természetes arany árnyalatúalappal (.03), ugyanaz a tónusmagasság, a L`Oreal Professionnel 20 vol (6%) oxidáló krémmel együtt. Keverje össze a hideg árnyalatokat (.1, .2, .7) egy alappal. Példa: 1/2 tubus Majirel 7.1 + 1/2 tubus Majirel 7.

10. Keverje össze a meleg árnyalatokat (.3, .4, .5, .6) arany árnyalatú alappal vagy természetes arany árnyalatú alappal a választott tükrözés intenzitásától függően. Példa: 1/2 tubus Majirel 7.43 + 1/2 tubus Majirel 7.3. Példa: 1/2 tubus Majirel 7,43 + 1/2 tubus Majirel 7,03.

További információ
Termék neveL'Oreal Professionnel Majirel Absolu 8.3 hajfesték 100ml
TermékkódLP3335600
GyártóL'Oreal Professionnel
Exclude permanentNem
Termékkód3474636880669
Tömeg100ml

1. 1. Elkészítés: A Majirel hajfestéket keverékben használjuk: 1 tubus 50 ml 75 ml L`Oreal Professionnel 20 vol (6%) oxidáló krémmel, hogy 2 tónusú nyílást kapjunk. A 3 tónusú nyitáshoz használja a L`Oreal Professionnel 30 volumen (9%) oxidáló krémet. Viseljen védőkesztyűt. Csak az ajánlott oxidálószereket használja, legfeljebb 30 vol (9%). Ne használja 30 volumennél (9%) nagyobb koncentrációjú oxidálószerrel. Vegye figyelembe a feltüntetett arányokat. Ne használjon fémeszközöket (fésű, tál, hajcsat). A keverék shakerben vagy tálban készíthető. Addig keverjük, amíg krémes állagot nem kapunk. Ha shakert használ, keverés után azonnal nyissa ki, hogy elkerülje a termék kiszóródását.

2. 2. Alkalmazás és öblítés: Vigye fel hajfestő ecsettel száraz, mosatlan hajra. Vigye fel, kezdve a haj gyökerétől. Teljes akcióidő: 35 perc. A hosszúságokra és végekre való felhordás előtt adjon hozzá 5-10 ml vizet a maradék keverékhez. Ha a szín a hosszúságokon és a végeken enyhén elmosódott: 5 percig csak a hosszúságokra és a végekre vigye fel a színt, a hatási idő lejárta előtt. Ha a szín közepesen elmosódott: vigye fel a színt először a gyökérre, hagyja hatni 20 percig, majd vigye fel a hosszúságra és a hajvégekre, hagyja hatni 15 percig. Ha a szín nagyon fakó (a tükröződés tónusának elvesztése), azonnal vigye fel a hosszokra és a végekre. A hatásidő letelte után óvatosan masszirozza be. Jól öblítse le a haját, amíg a víz tiszta nem lesz. Használjon festett hajra specifikus sampont. Használjon védőkesztyűt. Ne használjon fémszerszámokat. Bőségesen vigye fel a terméket a fehér hajszálak kiváló fedése érdekében. A festési folyamat során a keverék színe megváltozik anélkül, hogy ez befolyásolná a kívánt eredmény elérését.

L'Oreal Professionnel Majirel Absolu 8.3 hajfesték 100ml

Termékkód
LP3335600
0 Ft
Rating:
0%
Nincs raktáron
Foglalja le a terméket: L'Oreal Professionnel Majirel Absolu 8.3 hajfesték 100ml
Készlet információ:

A kért mennyiség nem áll rendelkezésre.

Prémium Márkák Prémium Márkák több, mint 10.000 termék
Ellenőrzött termékek Garantáltan eredeti ellenőrzött termékek
Standard kiszállítás Kiszállitási dij 1 090 Ft
Ingyenes szállítás Ingyenes szállítás a 15.000Ft feletti rendelésekre

Vélemények

A termék értékelése

Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Csak regisztrált felhasználók adhatnak le véleményt. Kérem jelentkezzen be, vagy regisztráljon

Termékeink

BESTSELLEREK

Loading...